Nabrusite smuči, prihaja drugi Gourmet Cup!

17. 1. 2017 // Scena / Napovednik

Od 21. do 23. januarja se na Krvavcu ponovno obeta smučarsko kulinarični praznik – Gourmet cup 2017.

Na Krvavški plaži se bodo mudili priznani kuharski mojstri, ki bodo goste tokrat razvajali kar tri dni. Dogodek bodo otvorili s sobotno Večerjo na zajli, v nedeljo pa se obeta gurmansko razvajanje na snegu čez dan. V ponedeljek sledi celodnevni osrednji dogodek - Pokal gourmet 2017 s smučarsko tekmo za gostince in vinarje ter druženje ob gurmanskih specialitetah gostujočih Chefov.

Gourmet večerja na zajli

V soboto, 21. januarja, ob 18. uri bo na sporedu edinstveno kulinarično doživetje v krvavških gondolah, ki se bodo na ta večer spremenile v privatne restavracije. Brbončice bodo tokrat razvajali kuharski mojstri Jezeršek gostinstva, družbo pa jim bosta delala tudi Darko Klemen (MasterChef Slovenije 2016) in Tomaž Bolka (Gostilna Krištof).

Gourmet na snegu

V nedeljo, 22. januarja, se bodo lahko vsi obiskovalci Krvavca pridružili druščini smučarskih in kulinaričnih navdušencev, ki si bodo med smučanjem vzeli čas tudi za postanek na Krvavški plaži, kjer bo 7 top Chefov pripravljalo svojo smučarsko jed, ki bo še dodatno popestrila kulinarično ponudbo na smučišču. Z nami bodo Uroš Štefelin (Vila Podvin), Igor Jagodic (Restavracija Strelec), David Vračko (Restavracija Mak), Jorg Zupan (Atelje), Darko Klemen (MasterChef Slovenije 2016), Damjan Fink (Gostilna na gradu) in Jernej Kamič (Jezeršek gostinstvo).

Smučarska tekma za pokal Gourmet Krvavec

V ponedeljek, 23. januarja, se bo na Krvavcu odvijalo pravo smučarsko tekmovanje, kjer se bodo med količki pomerili gostinci, vinarji in gurmani, ter kulinarično druženje.

Program:

8.00 Zajtrk (Bojan Firbas, Domačija Firbas in Leon Pintarič, Gostilna Rajh) in žreb štartnih številk na Dvoru Jezeršek

11.00 Smučarska tekma za Pokal Gourmet

12.00 Gourmet Ski Party na Krvavški plaži s top Chefi

16.30 After Party na Dvoru Jezeršek - SINE METU

Dogodek bo začinilo 6 priznanih top Chefov: Tomaž Kavčič (Dvorec Zemono), Jorg Zupan (Atelje), Darko Klemen (MasterChef Slovenije 2016), Damjan Fink (Gostilna na gradu), Jernej Kamič (Jezeršek gostinstvo) in posebni gost, italijanski Chef z Michelinovimi zvezdicami, Vincenzo Guarino.

Prijave in več informacij na www.jezersek.si, info@jezersek.si ali 01/361 94 16.

V. J.

Foto: Jezeršek

screen_shot_2017-01-16_at_12_30_11-1.jpgscreen_shot_2017-01-16_at_12_30_05.jpg