5 idej za darila zanjo

6. 12. 2018 // Trendi / Tips & tricks

Spet je tisti čas v letu, ko se vsak drugi sooča z istim vprašanjem. Kaj podariti svojim bližnjim? Ni vam treba skrbeti, saj smo za vas pripravili ideje za darila. Tukaj je 5 izdelkov, ki prestavljajo odlično darilo za žensko v vašem življenju.

1. Škatla presenečenj

Izkazite ji vašo pozornost in vdanost s Tender Care setom. To je kot škatla s priboljški ... za kožo! V notranjosti bo našla štiri različice večnamenskih balzamov: z medom iz biološke pridelave, z vrtnico, brusnicami in borovnicami. Ob takšnem darilu bo zagotova vedela, koliko vam pomeni.

2. Ljubeča skrb

Parfumi so vedno odlično darilo. Skupaj z deodorantom s kroglico imate zmagovalno kombinacijo. Preverite darilne sete Oriflame, ki so zapakirani v elegantne škatle, na primer Divine set ali Giordani Gold set, in jih podarite svojim ljubljenim!

3. Obvezen izdelek za praznično naličen obraz

Če vam ne želi razkriti, kaj hoče za darilo, nikar ne skrbite. Dali vam bomo namig. Bronzer v perlicah je v zadnjem času zelo priljubljen in to upravičeno. Izdelan je v Italiji in bo kmalu postal njen najljubši kozmetični izdelek. Bronzer poskrbi za pravo razvajanje med nanosom, koža pa je videti, kot bi jo poljubilo sonce.

4. Čas za sproščanje

Včasih je vse, kar ženska potrebuje, le sprostitev. Če obisk zdravilišča ni možen, potem ji podarite naslednjo najboljšo stvar. Privoščite ji spa izkušnjo v udobju lastnega doma s sadnim darilnim setom. Love Nature set z meto in malinami vsebuje naravne sestavine in bo razvajal njene čute.

5. Nikoli dovolj sijaja

Če je pot do moškega srca skozi njegov želodec, potem je pot do ženskega srca zagotovo skozi zlatarno. Verjetno ni boljšega darila, kot lep kos nakita, ki se ujema z njeno osebnostjo in slogom. Naj bo to ura, niz biserov, zapestnica ali kaj drugega. Z nakitom ne morete zgrešiti!

Foto: Oriflame

1.jpg4.jpgTender Care set.