Bili smo na predstavitvi luksuzne kozmetike Niance Switzerland

6. 6. 2017 // Scena / Dogodki

Prejšnji teden smo v nakupovalni hiši Ikona Ljubljana uživali v družbi Dr. Schmidta, ustanovitelja ter lastnika luksuzne znamke Niance Switzerland, in prečudovite Lorelle Flego, ki sta nam razkrila skrivnosti sijoče kože, ki se upira nastajanju gub na inovativen način.

Niance je premium švicarska blagovna znamka, sinonim za visoko učinkovito in prvovrstno nego kože. Strokovno znanje se kaže v samem razvoju, inovacijah ter dinamičnem konceptu luksuzne anti age nege. S pomočjo informacij, ki jih pridobivajo skozi temeljite raziskave v laboratorijih, izdelujejo visoko učinkovite produkte in razvijajo holistične tretmaje za vidno regeneracijo in pomlajevanje kože. Niance je lepotna nega brez kompromisa. Najbolj izčiščene formule ter inovativne aktivne sestavine tvorijo učinkovite anti age produkte, ki ponujajo vse kar vaša koža potrebuje. Veliko izdelkov na trgu ponuja začasne rešitve za vašo kožo – Niance pa je razvil trajen koncept, ki skrbi za zahtevno kožo na vsakem nivoju.

Tri ključne lastnosti vrhunske kozmetike Niance:

1. Anti Age deluje na vse plasti kože hkrati.

2. Takojšnji in dolgotrajen efekt na koži.

3. Visoka kompatibilnost z različnimi tipi kože.

Niance pa je razvil tudi prvo luksuzno anti age nego, prilagojeno posebej za moško kožo. Ti revolucionarni izdelki razkrivajo popolnoma novo področje moških lepotnih produktov.

Svojo ponudbo so nadgradili tudi z ekskluzivnimi anti age izdelki za telo, ki so jih združili s konceptom obrazne linije, skupaj pa tvorijo luksuzno, učinkovito anti age linijo, ki s svojim lifting efektom deluje proti celulitu in viseči koži, pospešena je obnova kožnih celic, pomaga pa tudi pri oblikovavnju telesa in kožo učvrsti. S temi izdelki bo vaša koža negovana, na dotik bo kot svila ter vidno bolj gladka. Ton in elastičnost kože bosta povrnjena, prav tako pa bodo okrepčane celice.

Luksuzne produkte Niance lahko preizkusite in kupite v Ikoni, v nadaljevanju pa preverite, kako smo se imeli na predstavitvi.

V. J.

Foto: Nara Dominko David

bz1_8418.jpgbz1_8430.jpg