Nina in Tamara praznujeta 15 let skupnega ustvarjanja

22. 6. 2017 // Lepota / Frizure

Uspešna in priljubljena frizerka Tamara Janža je letos odprla prenovljen in razširjen studio Tamara Team, ki navduši s prijetnim ambientom, prijaznim osebjem in kakovostno sodobno opremo. Frizerska mojstrica, ki je odgovorna za trendovski videz nekaterih naših najljubših estradnikov, že 15 let sodeluje tudi z modno oblikovalko Nino Šušnjara, s katero sta zakrivili že precej novih modnih trendov ...

Tamara se natanko spominja dneva, ko je v njen salon stopilo mlado dekle z ogromno karizmo. Želela si je posebno frizuro, padli sta v debato in v trenutku sta si bili všeč. Tamara za Nino pravi, da je ena izmed najkreativnejših oseb, kar jih pozna. Ker prihaja iz umetniške družine - njen oče in brat sta slikarja, mama pa ima neverjeten čut za estetiko - in je tudi sama kreativec, ni čudno, da je v Nini začutila sorodno dušo, s katero bi lahko skupaj ustvarili nekaj posebnega. To je bila vrhunska frizura, ki je pritegnila pozornost mnogih. Oblikovalka in frizerka sta tako začeli projekt, ki traja že dolgih 15 let. Tamara si za snovanje in ustvarjanje Nininih frizur v službi vzame dopust, saj gresta pred striženjem in barvanjem na kavo in kosilo, kjer pretresata ideje. To je njun mali ritual, saj uživata v medsebojni družbi in bodrenju. Nina Tamari stoprocentno zaupa in verjame, da je sposobna uresničiti vse njene 'neizvedljive' ideje.

Za 15 letnico sta si podarili prav posebno darilo, s katerim si najlažje pokažeta naklonjenost in hvaležnost, da sta se srečali. To je 15 različnih stylingov, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju. Komaj čakamo 20 obletnico! ;)

V. J.

Foto: Matic Kremžar

screen_shot_2017-06-20_at_14_21_51.jpgNina Šušnjaratamara.jpgTamara Janža