Kofitajm: Ula Furlan

27. 5. 2015 // Scena / Estrada

Rubrika je načeloma zelo preprosta. Na kavo peljem eno zanimivo osebo iz družabnega življenja, s katero brez dlake na jeziku in v sproščenem duhu ob tej priljubljeni pijači poklepetava o različnih temah. Spoznajmo ljudi takšne kot so v resnici!

Ko se človek meni za kavo z očarljivo igralko, voditeljico, piarovko in modno navdušenko kot je Ula Furlan, si verjetno misli, uf, tole bova pa težko uskladila termin. Kako zelo zmotno prepričanje, saj sva hitro našla skupni termin in se odpravila visoko nad oblake - v kavarno z razgledom Twenty caffe na vrhu Kristalne palače. Ula je prišla kot se zanjo tudi nekako pričakuje – nasmejana, poskočna in hudo vpadljiva, oblečena v svoj prepoznavni stil s pridihom »vintage-a«. Kava z mlekom in podaljšana kava.

KOFITAJM je tudi tokrat bil čisti užitek, saj sva z Ulo sproščeno in brez zadržkov klepetala o vsem, tudi o njeni »nesrečni usodi« na RTV, ko je praktično čez noč ostala brez svoje oddaje Nedeljsko popoldne z Ulo. Pravi, da ima zgodba svojo plat in da njena, žal, ni bila prikazana resnično, a hkrati dodaja, da sama ni oseba, ki bi se vračala v preteklost, saj veliko raje zre v lepšo prihodnost. »Kar je bilo, je bilo. Bilo je lepo, dokler je trajalo, lahko bi trajalo še dlje, saj smo delali odlično oddajo z dobrimi ratingi. Priznam, da pogrešam televizijo, a nikoli ne reci nikoli, saj nikoli ne veš… RTV ni edina televizija pri nas. (smeh) A zdaj je očitno prišel čas za nove stvari, nove projekte,« je priznala Ula, ki je trenutno z vsemi silami vpeta v Flow Festival, ki bo v Ljubljani potekal od 26. do 28. junija. »Noro bo! Pester izbor glasbenih izvajalcev, od Pet Shop Boysov do Roisin Murphy. Pestro bo in vsak bo našel nekaj zase, saj je to festival za vsa čutila,« je vsa navdušena še razložila Ula.

Vedno nasmejana lepotička, ki zna uživati življenje, mi je zaupala tudi veselo novico, da bova po novem tudi »sodelavca«, saj se bo kot kolumnistka pridružila portalu Fashion.si, kjer bo z bralci delila svoje življenje. »To ne bo neka klasična kolumna, saj bom postregla z marsičim – mojim pogledom na življenje, razmišljanji in z vsakdanjimi pripetljaji. Tam bom razkrila sebe na malce drugačen način. Upam, da bo ljudem všeč. Se že veselim, da štartam,« je za konec še priznala Ula, ki se je meni izkazala tudi kot odlična profesionalka, kar se tiče »selfie-jev«. Saj veste, na kavi pač mora »pasti« tudi fotka ali trinajst, sploh, ker nihče od naju nima težav s tem opravilom, hehe. In prav to je bila pika na i najninega kofitajma, ki upam, da ga ponoviva zelo kmalu.

Do naslednjič, ko bo na vrsti za kavo moški…

Foto: Jana Urbas

ova_2.jpgmg_0305.jpg