Težko pričakovani AFTR Jorga Zupana in Matjaža Ivanca odprl svoja vrata

18. 5. 2023 // Scena / Dogodki

Chef Jorg Zupan ter poslovni partner in somelje Matjaž Ivanc sta včeraj na Nazorjevi ulici 2 v čudovito prenovljenih prostorih nekdanjega Ateljeja tudi uradno odprla novo restavracijo AFTR.

»AFTR je namenjen druženju, deljenju, uživanju brez zadržkov, spoznavanju novih jedi in novih ljudi. Je tudi prva ‘late-night’ restavracija v prestolnici, saj so lačni v Ljubljani pozno zvečer doslej težko našli kaj drugega, kot fast food,« je ob otvoritvi poudaril Jorg.

Za začetek bo AFTR ob petkih in sobotah odprt od 12. do 01. ure, kuhinja bo v polni meri obratovala do 24. ure, izbrane jedi in prigrizke pa se bo dalo dobiti tudi kasneje. Med tednom od ponedeljka do četrtka bo restavracija obratovala od 12. do 23. ure, ob nedeljah pa bo AFTR zaprt. Poleg dolgega obratovalnega časa bodo značilnost AFTRja tudi družabnemu uživanju namenjena vrhunska hrana, polna presenečenj, kot so bikovi prašniki na yakitori žaru, pravi kaviar na kislem kruhu, crudo jadranske ribe z okisano magnolijo, perutke z jeguljo, kopun v škrniclju ali sladica kunefe iz mocarele, kadaif testa in sirupa.

Foto: PR

tezko-pricakovani-aftr-odprl-svoja-vrata.jpegtezko-pricakovani-aftr-odprl-svoja-vrata-2.jpegtezko-pricakovani-aftr-odprl-svoja-vrata-3.jpeg