Izjemno hranljiva formula za lase, ki potrebujejo vlaženje

12. 6. 2023 // Lepota / Novosti

Poslovite se od žejnih las in pozdravite kolekcijo Pantene Pro-V Miracles Hydra Glow!

Zagotavlja navlažene lase z zdravim sijajem s kombinacijo našega legendarnega provitamina B5, biotina in hladno stiskane esenco semena drevesa baobab (kruhovca). Švicarski inštitut za vitamine ga je testiral in potrdil kot visokokakovosten vir močnih vlažilnih hranil.

  • Vlažilni šampon za suhe lase lase očisti, globoko navlaži in neguje.
  • Vlažilni balzam lase globinsko nahrani lase za svilnato gladke in sijoče lase, ne da bi jih obtežil.

Intenzivna vlažilna maska z edinstveno teksturo, podobno sorbetu, pomaga obnoviti sijaj in mehkobo las, zgladi povrhnjico in povrne življenje suhim in utrujenim lasem.

Vitamin Pro-V: Že v 40. letih prejšnjega stoletja so zdravniki na intenzivni negi pri obravnavi opeklin ugotovili, da se tam, kjer je bil uporabljen vitamin B5, koža in lasje hitreje obnavljajo. To je vodilo v razmišljanja, kako se lahko to znanje uporabi pri negi las in nastala je mešanica hranil Pro-V, ki naredi lase močne in zdravega videza ter je osnova vseh izdelkov Pantene Pro-V.

Biotin: Vitamin B7, znan pod imenom biotin, spodbuja zdravo rast las in preprečuje izpadanje las. Verjamejo, da biotin izboljšuje prekrvavitev lasišča, povečuje gostoto las in krepi lasne mešičke. Uporaba biotinskih šamponov lahko pomaga lasem, da so bolj nahranjeni in gostejši.

Izvleček semen drevesa baobab: Baobab je znan tudi pod imenom drevo življenja, saj uspeva v izjemno suhih razmerah, tako da shrani izjemne količine vode, in lahko preživi leta, celo desetletja suše. 100-odstotno organsko, z vitamini bogato, hladno stiskano olje narejeno iz semen baobaba je testiral in certificital švicarski inštitut za vitamine.

Predstavitev izdelkov Pantene PRO-V hydra glow se je odvila v Zagrebu, na novi terasi hotela Zonar. Na dogodku so se nam pridružile tudi slovenske vplivnice Gaja Prestor, Eva Centrih in Vanesa Rola.

Foto: Pexels, PR

icons8-team-y2t5ht7pwx4-unsplash.jpg8006540684634_s_ampon.jpg