Lepotne napake, ki jih zvezdnice najbolj obžalujejo

16. 1. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Čeprav se zavedamo, da smo v svojem življenju naredile že marsikatero neumnost, kar se tiče nege in lepote, si ne bi mislile, da bi bilo to pogosto tudi pri zvezdnicah. Ženske, kot so Victoria Beckham, Kim Kardashian in Cameron Diaz imajo za seboj vendar celo četo lepotnih strokovnjakov, ki skrbijo za njihov vedno dovršen izgled. Pa je temu res tako? Tukaj je 7 uspešnih in čudovitih žensk, ki kljub svojem zvezdniškem statusu obžalujejo nekatere lepotne napake ...

Victoria Beckham

Victoria Beckham obžaluje, da je včasih naokoli hodila obarvana v oranžen odtenek rjave. Danes se izogiba solarijem in porjavitvenim kremam ter prisega na naraven videz svoje polti.

Kylie Jenner

Kylie priznava, da je včasih preveč utrujena in zaspi naličena. Tega bi se rada odvadila, pravi.

Jennifer Aniston

Danes brezhibna Jennifer obžaluje, da se je v mladosti nastavljala sončnim žarkom brez ustrezne zaščite.

Cameron Diaz

Čeprav je botox danes izjemno popularen, njegovo uporabo slavna igralka obžaluje in pravi, da nikoli več noče imeti 'zamrznjenega' obraza.

Kim Kardashian

Kim si je dala lasersko odpraviti drobne laske, ki poganjajo ob lasišču. Takoj bi jih vzela nazaj, pravi, saj se ji zdijo izjemno mladostni.

Olivia Wilde

Prelepa igralka je pri 15-ih letih po zgledu svojega očeta v roke vzela britvico in si odbrila obrvi. To je njena največja lepotna napaka, pravi.

Lucy Hale

Lucy obžaluje, da je v najstniških letih nosila preveč močan make up.

V. J.

Foto: Byrdie

screen_shot_2017-01-13_at_10_22_07.jpgVictoria Beckhamda_si_ne_odsrani_make_upa.jpgKylie Jenner