Beauty workshop

8. 4. 2015 // Kolumne / Maja Šušnjara

»Lepota… neskončen pojem z neomejenim številom razlag, tisočimi argumenti in samo enimi očmi. Tvojimi. Moja lepota je ali pa ni - tudi tvoja. In to naj bo vodilo… Vztrajaj in verjemi v svoj lepotni ideal, selekcioniraj in pametno izbiraj… Med neskončnimi nasveti, med ponujenimi ideali, med iluzijami… Iluzijo in čarobnost potrebujemo, a le za to, da se opomnimo, kaj je resnično in zato, da čarobnost najdemo tudi v sebi in na sebi. In tako iluziji vdihnemo življenje. Kaj ni to prav zares čarobno?«

Torej, od sedaj se bomo večkrat brali in družili na tem mestu, kjer (upam) vam povem kaj pametnega in uporabnega.

Ker je lepo in estetsko popolnoma subjektivna in osebna zadeva, se ne pustite vedno in za vsako ceno prepričati. Tudi z moje strani ne. Iz mojih vrstic vzemite, kar se vam bo zdelo dovolj pametno ali sprejemljivo in seveda lepo za vaše oči, ostalo pa preskočite. Saj to je tisto, da se naučimo biti pametno kritični (ne samo kritični – to je prelahko).

Skupaj se bomo prebijali skozi čim več lepotnih tem, kjer se bom osredotočila predvsem na to kar znam nekako najboljše – ličenje. V svojem življenju sem, kot bi pogovorno rekla, »dala čez prste« mnogo obrazov, zato bom o mnogih stvareh z vami govorila iz izkušenj, kar pa po mojem tudi največ šteje. Se že veselim!

No, toliko za zdaj…

I'll talk to you soon and till then… stay beautiful as you are

Kisses,

Maja

1.jpg