Kako pravilno nanesemo samoporjavitveno kremo?

25. 6. 2020 // Wellness / Telo

Si želite zlate polti, a vas je strah nevarnih posledic sončenja? Morda v času samoizolacije nimate možnosti za odhod na morje in nimate vrta, kjer bi kožo nastavili sončnim žarkom. Morda enostavno nočete postarati svoje kože, ali pa ta enostavno nikoli ne zagori. Kakorkoli že, mi vam predlagamo, da kožo potemnite s samoporjavitveno kremo. To je enostavno vedno najbolj zdrav način za dosego zaželjene porjavelega tona kože. Ker pa vse ženske, ki smo se kadarkoli v življenju rokovale s samoporjavitveno kremo, vemo, da nanašanje tovrstnih krem hitro vodi v oranžno ali 'flekasto' katastrofo,

je tukaj nekaj nasvetov, kako pravilno nanesemo kremo za samoporjavitev:

Pred nanosom dobro spilingirajte kožo. Piling bo z vaše kože odstranil staro kožo, ki je ponavadi kriva za madeže, saj se obarva bolj močno kot nova koža. Dodatno pozornost namenite predelom, kjer je koža najdebelejša: komolcem, kolenom in gležnjem.

Če odvečne dlake odstranjujete z voskom ali britjem, to obvezno storite 24 ur pred nanosom samoporjavitvenega izdelka.

Kožo redno negujte z vlažilno kremo ali losjonom. Ponovno bodite temeljiti na predelu gležnjev, komolcev in kolen.

Samoporjavitvene izdelke nanašajte z rokavicami iz lateksa. Tako boste kremo razporedili bolj enakomerno in si pri tem ne boste obarvali dlani in prstov.

Z nanosom pričnite pri stopalih in nato nadaljujte navzgor po telesu.

Obraz namažite z izdelkom, ki je namenjen samoporjavitveni negi kože obraza.

Naše uredništvo je letos za samoporjavitveno nego izbralo izdelke za samoporjavitev Afrodita Professional ART OF TANNING Hello, Summer:

ART OF TANNING Samoporjavitveni losjon, ki na osnovi samoporjavitvenega kompleksa 100 % naravnega izvora in brez izpostavljanja UV žarkom zagotovi enakomeren in dolgotrajen, zagorel ten ali

ART OF TANNING Marmelado, ki s 100 % naravnimi sestavinami, eksotičnim vonjem manga in čudovitimi zlatimi pigmenti pričara intenzivno zagorel, sijoč in negovan videz kože.

ZA vsakodnevno NEGO in OHRANJANJE ZAGORELE POLTI:

ART OF TANNING Čistilna pena, ki ne vsebuje SLS/SLES in pomaga ohraniti zagorel videz kože in

Glow meglica z zlatimi pigmenti za navlaženo in sijočo zagorelo polt.

V. J.

Foto: Kozmetika Afrodita

oglas_fb_instagram_art_of_tanning_1080x1080_px_4_novo.jpghr_oglas_fb_instagram_3_art_of_tanning_1080x1080_px.jpg