Clean Phase: Naša izbira za samozavestno kožo!

12. 11. 2019 // Wellness / Telo

Uporaba vsake negovalne kreme je brez pravega pomena, če je ne nanesemo na očiščeno in tonizirano kožo. Njene sestavine v kožo penetrirajo znatno slabše kot sicer, poleg tega pa s tovrstnim nanosom nečistoče potisnemo še globlje v same pore. Čiščenje in toniziranje predstavljata osnovna koraka na poti do lepe, zdrave in samozavestne kože. Mi to jesen preizkušamo izdelke CLEAN PHASE, ki so postali naši vsakodnevni zavezniki v boju proti izsušeni in utrujeni koži, ki je velikokrat posledica hladnejšega vremena in ogrevanja v notranjih prostorih. Čistilni produkti CLEAN PHASE poskrbijo, da je naša koža čista, sijoča, zaščitena in pripravljena na nove izzive!

Naj se tudi vaš dan prične in konča s CLEAN PHASE 3# stopenjsko nego, ki kožo:

1# OČISTI

Čista koža je zdrava koža, zato je čiščenje temelj vsake nege, ne glede na njen tip, stanje ali starost. Slednje pomaga pri ohranjanju zdravega ravnovesja kože in spodbuja naravni proces regeneracije. Izberite svojega favorita za čiščenje – čistilna pena, krema, gel, micelarni izdelek ali očesni odstranjevalec, kot dodatno moč, ki odstrani tudi vodoodporna ličila.

2# TONIZIRA

Aktivirajte kožo! Clean Phase toniki kožo negujejo, izdatno navlažijo, povrnejo njeno naravno pH ravnovesje in kar je najpomembneje, omogočajo aktivacijo ter jo pripravijo na sprejem negovalnih sestavin iz nadaljnje nege (serum, dnevna/nočna krema, itd).

3# ZAŠČITI

Poskrbite za prihodnost svoje kože in jo zaščiti pred škodljivimi vplivi urbanega okolja!

S pomočjo PROBIOTIKOV in ANTI-POLLUTION aktivnih sestavin izdelki zaščitijo kožo. Izvleček probiotikov vzdržuje naravni mikrobiom kože, medtem ko anti-pollution delovanje ščiti celice pred poškodbami onesnaževalcev.

V. J.

Foto: Kozmetika Afrodita

clean_phase_5_tisk-1.jpgclean_phase_2_tisk-1.jpg