Wellness linija, ki jo je navdihnil skandinavski dizajn

31. 1. 2019 // Wellness / Prehrana

Pri znamki Oriflame so se z novim letom odločili za posodobitev svoje wellness linije Wellness by Oriflame. Poživljena in posodobljena linija navdušuje z estetsko zunanjostjo in kakovostno vsebino. Dizajnerska estetika simbolira njihov progresivni duh in zevezo temu, da zagotavljajo najbolj privlačne izdelke.

Več o lastnostih švedskega dizajna, ki je znamko navdihnil pri prenovi linije, si lahko preberete tukaj, v nadaljevanju pa vam predstavljamo še top izdelek po izboru našega uredništva, ki ga bomo v svojo prehrano vvključile to zimo.

WellnessPack za ženske je prehransko dopolnilo, ki zagotavlja kombinacijo 12 vitaminov in 10 mineralov, omega -3 maščobni kislini (DHA, dokozaheksaenojsko kislino in EPA, eikozapentaenojsko kislino) iz visokokakovostnega ribjega olja, izvleček borovnic in mikroalge, ki vsebujejo karotenoid astaksantin. Vsebuje tudi vitamine A, B6, C in D, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Z enim zavojčkom na dan bomo že v nekaj tednih izboljšale svoje psiho-fizično počutje, osvežile polt in okrepile imunsko odpornost! Ste z nami?

V. J.

Foto: Oriflame

3.jpg2.jpg1.jpg