5 stvari, ki se jih mora pred poroko zavedati vsaka nevesta

23. 6. 2021 // Wellness / Mind & spirit

Večina žensk načrtuje svojo poroko že od otroštva. Prav zaradi teh visokih pričakovanj so lahko meseci pred poroko za nevesto zelo stresni. Neveste, ki so že bile družice, imajo bolj realen pogled na načrtovanje in sam izzid poroke, kot neveste, ki še niso imele takšnih izkušenj. Ne glede na to, ali ste profesionalna udeleženka porok ali "noob", je tukaj seznam 5 stvari, ki jih mora vsaka nevesta vedeti pred poroko.

Upoštevajte tudi ženina

Čeprav ste morda ta dan načrtovali že zelo dolgo, bodite vseeno pozorni tudi na ženina. Čeprav naj bi se ženini zgolj pojavili na svoji poroki, ima večina ženinov svoje želje in zahteve glede poroke. Vključite ga v načrtovanje in morda vas celo razbremeni pri uresničevanju poročnih načrtov.

Dihajte

Nihče ne mara tečne neveste, zato se pred poroko naučite umirjevalnih in dihalnih tehnik, h katerim se zatecite vedno, ko bi najraje zakričali. Sestavite seznam stvari, ki bi šle lahko narobe in se pripravite na reševanje le-teh. Občutek, da ste pripravljeni na vse, vas bo pomiril.

Pomoč na spletu

Kot bodoča nevesta potrebujete vso pomoč, ki jo lahko dobite, zato je priporočljivo, da se po pomoč zatečete na splet. Nekatere spletne strani s poročno vsebino imajo vse od idej za poročna darila do destinacij za medene tedne. Ne glede na to, ali iščete najboljša prizorišča za poroke ali ideje za uspešno zabavo, boste tam verjetno našli vse, kar potrebujete.

Ocenite stroške

Poroke so lahko zelo drage. Ustvarite proračun za vsak obvezen detajl in ga upoštevajte. Bodite pripravljeni na vsa nepričakovana presenečenja, ki se vam lahko zgodijo na poti do sanjske poroke.

Fokus na večjo sliko

Ne obremenjujte se z vsako malenkostjo in se osredotočite na širšo sliko. Pomembno je, da se boste poročili z osebo, ki jo imate radi. Vse ostalo je na drugem mestu. Osredotočite se torej nase, na moškega, ki ga imate radi, in na čudovito zvezo, v katero bosta stopila oba.

V. J.

Foto: Unsplash / Orlova Maria

orlova-maria-13naxftumna-unsplash.jpg