Jesenski Teden restavracij 2015

30. 9. 2015 // Scena / Napovednik

V Sloveniji je vedno več dobrojedcev, ki imajo tudi vedno večjo izbiro! To je glavna ugotovitev Tedna restavracij 2015, potem ko je njegov drugi, jesenski del šele pred nami. Spomladi so vrhunski slovenski chefi s svojimi posebnimi TR meniji navdušili rekordno število gostov – 34 tisoč, jeseni pa se je spisek sodelujočih restavracij podaljšal kar za 13! V jesenskem Tednu restavracij, ki bo spet trajal deset dni, od 16. do 25. oktobra, bo tako sodelovalo kar 87 vrhunskih slovenskih restavracij.

Tudi kulinarična jesen bo v znamenju nove slovenske kuhinje. Z meniji v (najmanj) treh hodih za 15 evrov bodo slovenski chefi predstavili svoje ustvarjalno posodabljanje slovenske kuhinje, pri čemer si bodo pomagali s kakovostnimi lokalnimi sestavinami. Sprejemanje rezervacij se začne 27. septembra na www.tedenrestavracij.si.

PR

tr_-_vrtnarija_-_ambient.jpgtr_-_repovz_-_domac_piscanec.jpg