Hotel Bled Rose navdušuje z estetsko dovršenostjo

27. 11. 2019 // Scena / Dogodki

Na mestu nekdanjega Hotela Jelovica je zaživela pomembna pridobitev in osvežitev blejskega turizma – Hotel Bled Rose. V procesu celovite revitalizacije se je hotel iz ponudbe za množične izletnike preusmeril v izkustveni, doživljajski turizem. Udobje ponuja tudi zahtevnim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel, ki je na izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru, je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij. Skladno s tem je bil hotel deležen celovite prenove – od prezračevanja in inštalacij do gradnje nove restavracije, SPA-ja in poročne dvorane, uredili so dvorišča in parkirišča.

Bled Rose navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, pri čemer premišljeno oblikovanje, kakovostni materiali in razigrana paleta barv vabijo k sprostitvi. Sodobni interier, pod katerega se je podpisal arhitekt Jani Vozelj, dopolnjujeta igra svetlobe in stik z naravo, saj celotna južna stran hotela s panoramskimi stenami odpira pogled na obrežje Blejskega jezera. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo.

»V letu 2020 si bomo dodatno prizadevali za vrhunsko gostoljubje, prilagodljivost in prijaznost osebja, saj ravno to naši gostje najbolj cenijo. Čakata pa nas tudi zaključna ureditev okolice in prenova pročelja oziroma fasad. S tem bomo poskrbeli še za zadnje podrobnosti v procesu preobrazbe hotela v čudovit, sodoben kompleks, ki bo v ponos Bledu in slovenskemu turizmu,« je ob otvoritvi prenovljenega hotela načrte za naslednje leto strnila mag. Natalija Kovač, prokuristka Hotela Bled Rose.

V. J.

Foto: Hotel Bled Rose

suita_bled_rose.jpgHotel Bled Rose je novi štirizvezdični hotel, ki na Bledu ponuja petzvezdična doživetja.1.jpgV hotelu je zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih domiselno prepleta s slovensko kulinarično tradicijo.