Že imate najbolj šik pametni telefon na tržišču?

26. 4. 2022 // Lifestyle / Tehnologija

V našem uredništvu stavimo na modni videz na vsakem področju našega življenja. Ne samo, kar se tiče naših oblačil, make upa in frizure, ampak tudi tega, kakšen dekor krasi naš dom in kakšni tehnološki produkti nam lajšajo spopadanje z vsakodnevnim življenjem. V slednjo kategorijo vsekakor spada tudi pametni telefon. To pomlad so nas s svojo vrhunsko izbiro in naprednimi tehnološkimi rešitvami očarali pri podjetju Xiaomi.

Če ste tudi vi oboževalci Xiaomija, lahko dostopate do njihovih odličnih ponudb izdelkov Xiaomi in se pridružite številnim dejavnostim v trgovinah Xiaomi Store. Xiaomi nenehno prireja akcije, prek katerih lahko njihovi uporabniki kupimo pametne telefone in druge izdelke podjetja po posebnih cenah, in sicer prek sledečih prodajnih kanalov: mi-store.si, www.mimovrste.com, www.bigbang.si in www.mishop.si.

Letošnja pomlad je prinesla tudi nov pametni telefon – Redmi Note 11 Special Edition. Gre za ekskluzivno različico enega najbolj priljubljenih pametnih telefonov Xiaomi, predstavljenih letos. Pametni telefon je na voljo v posebni embalaži, skupaj z ustvarjalnim in elegantnim oblikovanjem, ki nas je popolnoma prevzelo. Všeč pa nam je tudi, da ob nakupu pametnega telefona dobimo darilce, tokrat v obliki slušalk Redmi Buds 3 Lite.

V. J.

Foto: Xiaomi

screenshot_2022-04-25_at_15_39_20.jpgpicture_1.jpg