Obrni svoje kuharske spretnosti za 220 stopinj in postani mojstrica kot Urška Fartelj

25. 10. 2021 // Lifestyle / Kulinarika

Ustvarjanje kuharskih kreacij je prostor za popoln odklop in sprostitev od napornega vsakdana. A pogosto je časa za tovrstno ustvarjanje premalo. Obveznosti, ki polnijo naše urnike vse manj dopuščajo, da bi se hrani posvetili in uživali v zdravih ter polnovrednih obrokih. Urška Fartelj, ustanoviteljica kuharskega bloga 220 stopinj poševno, je s svojimi sledilci delila rezultate testa njenega najnovejšega kuhinjskega pomočnika Mi Smart Air Fryer 3.5L. Urška je zapisala, da je najprej pripravljala perutničke, ker te naravnost obožuje njen mož. Ugotovila je, da so perutničke iz cvrtnika hrustljave in hkrati veliko bolj sočne kot v pečici, kljub temu, da jih je pripravila brez dodajanja olja.

Najnovejši Mi Smart Air Fryer 3.5L je pameten kuhinjski aparat, ki podpira zdrav življenjski slog potrošnikov. Namesto običajnih načinov kuhanja na oljni osnovi, Mi Smart Air Fryer 3.5L segreva hrano s kroženjem vročega zraka in s tem v veliki meri odpravlja potrebo po kuhanju z oljem. Ljubiteljem kuhanja Smart Air Fryer 3.5L nudi široko paleto temperaturnih nastavitev, ki segajo med 40° C in 200° C, zaradi česar je vsestranski ne samo za cvrtje, ampak tudi za odmrzovanje, peko in drugo.

Da bi sledil vsakemu sodobnemu življenjskemu slogu, Mi Smart Air Fryer 3.5L ponuja tudi široko paleto pametnih funkcij. Cvrtnik omogoča načrtovanje priprave obrokov do 24 ur. Poleg tega pa lahko dostopate do več kot sto preprostih receptov prek priložene aplikacije Mi Home in daljinsko upravljate napravo z glasom s pomočjo Googlovega pomočnika in Amazonove Alexe ter uživate v udobju takojšnjega ogleda postopka kuhanja prek zaslona OLED, ki prikazuje čas kuhanja in temperaturo.

Prostor za kuhanje lahko povečate s posebnim žarom. Optimalna prostornina 3,5 litra s kapaciteto kuhanja hrane za do 5 oseb v kombinaciji z žarom zagotavlja učinkovitejšo uporabo notranjega prostora cvrtnika. Tako lahko skuhate za več ljudi, ne da bi zavzeli dodaten prostor. Ko je kuhanje končano, je olje, filtrirano iz hrane, vidno na dnu košare, hrana pa ima okus kot da je bila ocvrta z oljem. Okusno in nemastno!

naslovna_xiaomi_mi_airfryjer.jpgFoto: Xiaomifoto_2.jpgFoto: Xiaomi