Spoznajte MAG-LEV Audio - prvi lebdeči gramofon na svetu!

13. 10. 2016 // Lifestyle / Tehnologija

Oblikovalci studia Desnahemisfera, ki jih poznamo kot Slovence, ki so na Kickstarterju prepričali s kavno skodelico Goat Mug, so s podjetjem Topsol, ki se ukvarja s solarno energijo, oblikovali in razvili prvi lebdeči gramofon na svetu.

MAG-LEV Audio je produkt želje po iskanju drugačnega. Je prvi gramofon na svetu, katerega vinilna plošča lebdi v zraku s pomočjo magnetne blazine. Gramofon, ki spreminja način poslušanja glasbe, prinaša futuristično tehnologijo v kombinaciji z elegantnim dizajnom ter unikatno in svežo uporabniško izkušnjo. MAG-LEV Audio je tako zasnovan za ljudi, ki cenijo visoko kakovost zvoka in inovativen dizajn.

Ko boste priključili gramofon na svoj avdio sistem in ga priklopili, izberite svojo najljubšo ploščo, premaknite ročico in spustite gramofonsko glavo. Potem se samo še naslonite v naslonjaču, sprostite in uživajte v najljubši melodiji.

Podprite MAG-LEV Audio na platformi Kickstarter in si stajliš gramofon, ki interierju vsekakor doda piko na i, zagotovite po predplačniški ceni.

V. J.

Foto: Peter Giodani, Desnahemisfera, Youtube

2.jpgscreen_shot_2016-10-12_at_22_02_07.jpg