Na Kickstarterju je zaživela nova slovenska kampanja

11. 7. 2016 // Lifestyle / Kulinarika

Na Kickstarterju je zaživela nova slovenska kampanja pod imenom Project Cookbook. Gre za knjižico, ki služi kot kuharski dnevnik in vas preko edinstvene platforme s svojo vsebino usmerja in spodbuja pri ustvarjanju lastnih receptov.

Če so ostali tovrstni produkti namenjeni prepisovanju tujih receptov, je pri Cookbooku to le prvi korak. Služijo nam zgolj kot osnova, ki jo preko številnih poskusov začnemo spreminjati in prilagajti lastnim željam in okusu. Vsakič si zabeležimo ključne stvari – sestavine, ki smo jih bodisi dodali ali zamenjali in vse spremembe v procesu kuhanja. Svojo jed vsakokrat tudi ocenimo z uporabo premišljenega točkovnika in zapišemo opombe za naslednjič. Vse to nam omogoča organiziranost in pregled nad našim ustvarjanjem.

V knjigi boste našli tudi priročno enciklopedijo, ki pomaga pri splošnih kuharskih zagatah, kot so pretvorbe žličk v grame, ali pa nasvete za kombiniranje hrane z različnimi vrstami vin. Minimalističen, a hkrati privlačen dizajn ustvarja občutek domačnosti in se odlično prilega vsaki kuhinji.

V. J.

Foto: Project Cookbook

press_kit_4.jpgpress_kit_3.jpg