Najlepši lepotni videzi z zlatih globusov 2019

8. 1. 2019 // Lepota / Trendi ličenja

Težko pričakovana sezona podeljevanja nagrad za filmske dosežke je končno tukaj. Otvorili so jo zlati globusi, ki so letos romali v pričakovane roke.

Na 76. podelitvi filmskih in televizijskih nagrad je najboljši film v kategoriji drame postal Bohamian Rhapsody, v kategoriji glasbenih filmov in komedij pa Green Book. Najboljši dramski igralec je Rami Malek za upodobitev Freddyja Mercuryja v Bohamian Rhapsody. Nagrado za najboljšo igralko v glasbenem filmu ali komediji je prejela Olivia Coleman za vlogo kraljice Ane v filmu Najljubša, Glenn Close pa je bila razglašena za najboljšo igralko v drami (Žena) in je prejela že tretji zlati globus. Lady Gaga je dobila nagrado za najboljšo pesem 'Shallow' iz filma Zvezda je rojena. Celoten seznam nominirancev in zmagovalcev lahko preverite tukaj. Za tolažbo nominirancev, ki so ostali brez nagrade, so poskrbele bogato obtežene darilne vrečke (v vsaki se je skrivalo za 95000 dolarjev daril, med katerimi so tudi: razvajanje z masažami, manikuro, botoksom; nakit; počitnice na Havajih, ...).

Poleg tega, kdo bo prejel zlate kipce, pa nas je seveda zanimalo tudi, kaj bodo zvezdnice za obisk prireditve oblekle in kako se bodo naličile. V nadaljevanju preverite najlepše lepotne videze z zlatih globusov 2019, ki bodo vsekakor top trendi na področju glamuroznega ličenja za leto 2019. Na kratko bi jih lahko našteli v tem vrstnem redu: nude videz, temno rdeča šminka, glamurozni lesket in močno obrobljene oči.

V. J.

Foto: Hypebae

screenshot_2019-01-07_at_19_50_42.jpgscreenshot_2019-01-07_at_19_50_24.jpgNude videz.