Blesteti v soju žarometov: neprecenljivo

7. 9. 2017 // Scena / Napovednik

Doživite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prvi vrsti! Mednarodni premium teden mode ikonične nemške avtomobilske znamke v Ljubljano prihaja med 5. in 7. oktobrom. Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard® bo poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti Mercedesovi zvezdi.

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer oktobrske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

5x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, ki bodo petim izžrebancem prinesli predplačniške kartice Mastercard s prednaloženim dobroimetjem v vrednosti 100 evrov najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor, Modiana Koper.

MBFWLJ lahko spremljate na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat in Youtube.

V. J.

Foto: Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

mbfwlj_5__-_7__oktober-_neprecenljivo_modno_doz_ivetje_01.jpgmbfwlj_5__-_7__oktober-_neprecenljivo_modno_doz_ivetje_02.jpg