Osvežilna vodica za obraz z zaščitnim faktorjem? Ja, prosim!

20. 6. 2019 // Lepota / Novosti

Čeprav vemo, da UV-žarki v največji meri (80 %) ustvarjajo predčasne znake staranja, slab mestni zrak pa je odgovoren za pusto kožo in njen neenakomeren ten, premalokrat zaščitimo svojo kožo. Če že, kremo z zaščitnim faktorjem nanesemo zjutraj kot podlago za make up, na ponovne nanose pa kar lepo pozabimo. Le kdo si želi namreč kvariti make up oziroma se večkrat na dan ličiti? Me že ne! Pa čeprav strokovnjaki svetujejo, da kožo zaščitimo vsake dve uri. Prav zato smo presrečne, da so pri The Body Shop predstavili meglico za obraz z SPF 30 PA++ zaščito pred soncem, ki tudi ob ponovnem nanašanju ne uniči skrbno izdelanega make upa.

Meglica za obraz Skin Defence SPF 30 PA++ je obogatena z marulinim oljem iz pravičnega trgovanja, izvlečkom rdečih alg severnega Altlantika in vitaminom C, ki kožo posvetli in jo naredi bolj sijočo. Koži nudi zaščito pred slabimi UVA/UVB-žarki in jo neguje. PA++ ščiti kožo pred UVA-žarki, vključujoč dolge UVA-žarke, ki prodrejo globoko v kožo in spodbujajo staranje kože. SPF 30 ščiti pred UVB žarki, ki povzročajo opekline in škodo na povrhnjici kože.

Meglica za obraz Skin Defence je popolna za hiter in pester življenjski stil. Po tem, ko jo zjutraj vmasirate v kožo, jo vrzite v torbico, športno torbo ali nahrbtnik, da jo lahko ponovno nanesete čez dan. Vaša koža bo zaščitena, vi pa varni pred slabimi vplivi sonca!

V. J.

Foto: The Body Shop, Byrdie

1.jpg1-1.jpg