Lux-Factor Professional - naša nova lepotna skrivnost

13. 3. 2016 // Lepota / Novosti

Lux-Factor Professional je naša nova lepotna skrivnost, ki zagotavlja naravne, varne in učinkovite kozmetične produkte v obliki 4D Hyaluron kreme proti gubicam, Eyelash seruma za rast trepalnic ter Hair terapije, ki preprečuje prekomerno izpadanje las.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepalnic

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji. Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash primerna tudi za najbolj občutljive oči. Kombinacija skrbno izbranih naravnih in klinično testiranih sestavin v serumu dokazano deluje stimulativno na rast trepalnic že v foliklu. Hkrati ustvarja tanek sloj zaščite, zaradi česar se trepalnice manj lomijo in manj izpadajo.

100 % učinkovita inovacija že v 2-4 tednih pomaga do gostejših, daljših, temnejših in polnejših trepalnic, deluje pa tudi na obrveh.


Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubam

Lux-Factor patentirana formula 4D HYALURON je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Gre za najučinkovitejšo in obenem varno formulo proti gubam, ki je primerna za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije. Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D ANTI-WRINKLE formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D HYALURON krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se Lux-Factor 4D HYALURON krema uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.

Lux-Factor Hair serum za rast las

Patentirana formula v spreju proti izpadanju ter za ponovno rast las je najbolj varna in preverjeno učinkovita terapija za vzpodbujanje rasti las ter preprečevanje izpadanja las. Gre za plod večletnih raziskav in testiranj, razvita s pomočjo visoko tehnološkega bioinženiringa. Znanstveniki, kozmetologi in farmacevti so s patentirano formulo šli korak naprej od navadnih sredstev za rast las.

HAIR patentirana formula združuje kombinacijo naravnih zelišč, iz katerih so strokovnjaki z visoko tehnološkim bioinženiringom izvlekli dragocene aktivne sestavine in dosegli učinkovitejše biotsko delovanje. Tako zagotavlja hitrejše in učinkovitejše delovanje na preprečevanje izpadanja las, ponovno rast las, gostejše lase in ohranjanje zdravega lasišča brez prhljaja.

Foto: PR

lux_2.jpglux_6.jpg