Ikona predstavlja revolucionarni pomlajevalni kozmetični tretma!

16. 1. 2018 // Lepota / Novosti

STARSKIN® PRO Micro-Filler™ Mask Pack je revolucionarni pomlajevalni kozmetični tretma, ki združuje učinke profesionalnega tretmaja z mikro-iglami (micro-needling) in vrhunske kozmetike z EGF rastnim faktorjem ter matičnimi celicami. V koži sproži procesa naravnega popravljanja in obnavljanja, ki vodita v transformacijo kože – od znotraj navzven.

Neobičajni tretma z mikro-iglami

Tretma z mikro-iglami je v zadnjem času postal eden izmed največjih kozmetičnih trendov, saj uporabnikom nudi povečano proizvodnjo kolagena, zmanjšuje število gubic, finih linij in brazgotin ter koži vrača čvrstost in gladkost. Dvostopenjski Micro-Filler™ Mask Pack deluje po konceptu profesionalnega tretmaja za mikro iglami. Prvi korak je nega z bogato kremo Hyaluronic Micro-Pyramid Filler™, v kateri je na stotine majhnih in ostrih molekul čiste hialuronske kisline v obliki mikro-piramid. Hialuronska kislina je zvezda v kozmetiki, saj kožo napne in nudi anti-aging učinek.

Odkrijte izvir mladosti: rastlinski EGF in matične celilice

V vsaki mikro-piramidni molekuli hiauronske kisline se nahaja rezervoar dragocenih rastlinskih molekul EGF, rastlinskih matičnih celic in cvetličnih DNK, ki pronicajo v kožo. Čarovnijo, ki temu sledi, pojasnjuje soustanoviteljica Nicole Arnoldussen.

Ko nanesemo kremni koncentrat na kožo in začnemo masirati, nam ostre mikro-piramidne molekule na koži nadzorovano in brez bolečin ustvarijo številne majhne vreznine. To sproži telesu lastni naravni proces celjenja ran in regeneriranja celic. Hkrati vreznine delujejo kot mikro-tuneli na povrhnjici, skozi katere se aktivne sestavine kozmetike hitreje in bolj učinkovito absorbirajo.

Nato sledi drugi korak: uporaba s hranili bogate premium bio-celulozne maske Micro-Pyramid Melting Mask. S serumom bogata maska ob stiku s kožo raztopi mikro-piramidne molekule hialuronske kisline in s tem iz njih sprosti koktajl celičnih obnovitvenih molekul, ki lahko sedaj preko mikro-tunelov vstopijo v kožo ter v njej spodbudijo celično obračanje, popravljanje, sintezo kolagena in elastina ter tako vzpostavijo gladek in mladosten videz kože.

Prihodnost kozmetike za nego kože

Nekateri zdravniki in kozmetičarji slavnih so šli celo tako daleč, da so razglasili tretma z mikro-iglo za najmočnejši poseg proti staranju, ki preprečuje nastanek drobnih linij in gubic ter ustavlja staranje že v samem razvoju. "To hočem jasno in glasno sporočiti vsem fanatikom za nego kože," je dejala Nicole. "Microneedling je revolucionaren. Ob rednem izvajanju vam tretma lahko pomaga doseči bolj polno in čvrsto kožo. Če temu dodate še eliksir iz vlažilne hialuronske kisline, celično-regenerativne rastline-EGF, rastlinske matične celice in cvetlične DNA, dobite najbolj napreden in učinkovit pomlajevalni tretma - vse v udobju lastnega doma. Kako neverjetno je to?"

Micro-needling je eden izmed najboljših lepotnih trendov, ki bo še naprej rastel po priljubljenosti, pravi Nicole. "Medtem, ko se lahko potovanje v pisarno dermatologov zlahka stane od $ 400 do $ 500, smo mi tega dragega posega izdelali senzacionalni lepotni izdelek, ki je enostaven za uporabo doma."

"To je odlična rešitev za mlade “tisočernike”, ki razmišljajo o posegih z injeciranjem raznih polnil, a imajo pred njimi še vedno zadržke. Hkrati je idealen tudi za ženske, ki so v obdobju med laserskimi terapijami ali posegi s polnili, saj izdelek ojača njihov efekt. Navsezadnje je seveda namenjen tudi potrošnikom, ki iščejo neinvazivne tretmaje proti staranju."

STARSKIN® PRO Micro-Filler™ Mask Pack lahko kupimo v modni hiši Ikona Ljubljana.

V. J.

Foto: Starskin

starskin_microfiller-01.jpgstarskin_microfiller-02.jpg