​Kolekcija (nude) je vse, kar potrebujemo to pomlad in poletje

11. 5. 2016 // Moda / Novosti

V kolikor ste bili do sedaj prepričani, da s​ta​ si neskončno udobje in prefinjena eleganca povsem nasprotn​a​ ​si ​pojm​a​, potem je pravi čas, da si ogledate najnovejšo kolekcijo znamke (nude), novost na policah ljubljanske modne hiše Ikona.
Pomladno-poletna kolekcija italijanske znamke (nude)​ preko raznolikih krojev oblačil nazorno razlaga besedno zvezo “mestne počitnice”. Preplet raznolikih etničnih potiskov, ki ste jim lahko priča na počitnicah na različnih svetovnih destinacijah, in visoko kvalitetnih prefinjenih materialov ustvarja unikatno kolekcijo, prežeto z retro duhom 70-ih in 90-ih let ter sodobnim športnim pridihom. Lahkotni plapolajoči ali škatlasti kroji, razprostrana igra proporcev, dolžin in volumnov ponuja vso svobodo tega sveta, prosojne tkanine, mimobežni razporki in izrezi pa v sproščeno atmosfero kolekcije vnašajo moment neskončne zapeljivosti. Kolekcija za pomlad in poletje 2016, ki temelji na barvni paleti nevtralnih belih, kožnih in črnih odtenkov, prepletenih z intenzivno modrimi, oranžnimi, rumenimi in zelenimi niansami, tako predstavlja popolno ravnovesje med sofisticirano ženstvenostjo in neznosno lahko preprostostjo.

​V nadaljevanju preverite kolekcijo, ki je ​ustvarjena za​ ženske,​ ki se prepoznajo v edinstvenem in modernem slogu oblačenja​ ...​

Foto: PR

70-nude49162.jpg8-nude49967.jpg