Vabljene na Teenlifting dan!

5. 2. 2020 // Wellness / Telo

Kozmetični salon Ajna, ki ga najdemo na Linhartovi 17 za Bežigradom v Ljubljani, ni le še en kozmetični salon, ampak je mirna oaza, v katero se boste z veseljem vedno znova vračale. V Kozmetičnemu salonu Ajna poleg kozmetične nege obraza, depilacije, nege nohtov, masaže in terapije telesa, izvajajo tudi Teenlifting stimulacijo mišic obraza in telesa.

13. februarja 2020 bo v salonu Ajna potekal TEENLIFTING dan - dan odprtih vrat. Na ta dan bodo vsem novim strankam nudili skoraj brezplačni 20 minutni TNL tretma, za zveste stranke pa 20 min TNL tretma za dekolte. Cena za stranke, ki pridejo prvič, je simbolična - 10 eur in velja kot osnova rezervacije termina. Z vami bodo svoje izkušnje delile tudi že zveste stranke in ambasadorke.

Kaj je Teenlifting?

Teenlifting (trening + lifting + rehabilitacija + pomlajevanje + oblikovanje + elektrostimulacija mišic + stimulacija akupunkturnih točk) je uporaba fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi rezultati v rahabilitaciji, terapiji in preventivi. Z aparatom za elektrostimulacijo, revitalizacijo mišic in stimulacijo akupunkturnih točk se dosegajo izjemni rezultati v pomlajevanju obraza, kot tudi pri zdravljenju migrenskih obolenj, glavobolov, sinusitisa, neuralgije, Bellove pareze (n. facialis), mialgije.

Na obrazu so s Teenliftingom stimulirane vse mišice. Rezultati so vidni že takoj po prvem tretmaju kot osvežitev obraza. Z vsakim nadaljnim treningom Teenliftinga se dosegajo vse boljši in vidni rezultati: dvigovanje obrvi in gornjih vek, zategovanje čela, izginjanje gub okoli oči, oblikovanje obraza, bolj polne in izbočene ustnice, izginjanje gub okoli ust (nazolabialna guba), zategovanje podbradka in vratu.

Mišica vratu potrebuje pogostejše treninge

Platizma je mišica, ki pokriva cel vrat, podbradek in spodnji del obraza ter služi za izražanje napetosti ali stresa. S kontrakcijo ustvarja vertikalne gube na vratu. Platizma že pri 20-ih letih začenja izgubljati svojo moč zaradi svoje nežne zgradbe in v primerjavi z drugimi mišicami potrebuje pogostejše treninge. S pogostimi treningi se tem težavam izognemo oz. mišico hitro ojačamo z namenom, da rezultat traja čim dlje.

Gube nas začenjajo skrbeti šele kasneje, ker nastajajo v 30-ih letih. Mnogi mislijo, da podbradek najstaja primarno zaradi čezmerne telesne teže in v starejših letih. Zaradi izgube hormona rasti že pri 20-ih letih se podbradek začenja opuščati. S Teenlifting-om platizme dosegamo vidni dvig tonusa mišic in kože, istočasno zmanjšanje podbradka ob dvigu ustnic in lic ter ožanje obraza in vratu. Več o treningu platizme si preberite tukaj.

Za rezervacije pokličite 041 293 991 ali pišite na info@salon-ajna.si.

V. J.

Foto: Byrdie

1.jpg