Idealna koža v zlatih letih

31. 10. 2015 // Lepota / Novosti

Menopavza ženskam prinaša številne spremembe procesov v telesu, zmanjšano delovanje hormonov pa vpliva tudi na staranje kože. Vichy, pionir na področju kozmetike v menopavzi, predstavlja rezultat 14 let raziskav – revolucionarno inovacijo Neovadiol nadomestni kompleks, ki učinkovito zmanjša vpliv menopavze na kožo in poskrbi za mladosten sijaj.

VICHY REVOLUCIJA ZA NEGO KOŽE V MENOPAVZI

Hormonsko staranje in menopavza predstavljata veliko spremembo za kožo. Po 50. letu se delovanje hormonov upočasni, spremembe pa vplivajo tudi na način staranja kože, njeno gostoto in elastičnost. Vichy predstavlja edinstveno inovacijo v obliki nadomestne kozmetike, ki obnavlja mladosten videz kože in deluje proti trem vidnim posledicam menopavze na koži: koži povrne občutek gostote ter sijaj in enoten videz polti, linije obraza pa so preoblikovane. Neovadiol nadomestni kompleks je na voljo v obliki napredne obnovitvene dnevne nege in naprednega obnovitvenega koncentrata.

Edinstvena nega za kožo v zlatih letih vsebuje skrbno izbrane aktivne sestavine: pro-xylane, ki dokazano deluje na čvrstost in enotnost kože: hydrovance + hepes, ki delujeta na vlaženje in teksturo kože, hedoine, ki stimulira produkcijo lipidov, s katerimi ponovno oskrbi kožo, in remineralizacijsko vodo Vichy, ki spodbuja obnovo kože, jo krepi in oskrbi z minerali. Z Vichy nego ni razloga »za pavzo v menopavzi«, tudi pri mladostnem videzu kože.

PR

screen_shot_2015-10-20_at_1_05_15_pm.jpghd-tif_neovadiol_substitutif_-_soin_-_pack_ferm_e_small.jpghd-tif_neovadiol_substitutif_-_concentre_-_pack_small.jpg