Nova linija NIVEA Naturally Good

2. 3. 2020 // Wellness / Telo

NIVEA, ki je z nami že 109 let, gre ves čas v korak s časom in tokrat predstavlja linijo za nego in čiščenje obraza NIVEA NATURALLY GOOD za naravno lepo in zdravo kožo, ki vsebuje 99 % sestavin naravnega izvora in 1,1 % drugih sestavin za stabilnost in varnost izdelkov. Nova linija hkrati zagotavlja tudi 100-odstotno preglednost sestavin, da boste vedno vedeli, kaj je najboljše za vašo kožo.

Trenutek naravne preprostosti

Življenje je zapleteno, hitro in naporno. Toda sem in tja si ne želimo nič drugega, kot da bi si lahko vzeli trenutek premora, trenutek naravne preprostosti – samo zase. Da bi izpolnila to željo po modernem naravnem življenjskem slogu, je NIVEA razvila novo linijo za nego obraza: NATURALLY GOOD, ki temelji na več kot 100 letih znanja in zaupanja ter na preprostih, natančnih formulah, ki kožo obnovijo in jo naredijo naravno lepo in zdravo. Izdelki za nego obraza NATURALLY GOOD spodbujajo obnavljanje kože in vse tipe kože oskrbijo z dragocenimi snovmi.

NIVEA je z novo linijo poskrbela za 100-odstotno preglednost sestavin v vseh izdelkih linije NATURALLY GOOD za nego obraza, v katerih je 99 % sestavin naravnega izvora. 1 % sestavin, ki niso naravnega izvora, vendar so nujno potrebne za stabilnost in varnost izdelkov, pa je uporabljenih zato, da zagotovijo najvarnejšo uporabo glede na dermatološke zahteve. S popolno preglednostjo sestavin izdelkov NATURALLY GOOD boste vedno vedeli, kaj je najboljše za vašo kožo.

Najboljše iz narave za vašo kožo

Linija NIVEA NATURALLY GOOD vsebuje štiri izdelke, ki imajo vsak po eno ekološko sestavino, in sicer ekološko aloe vero, ekološki zeleni čaj in ekološko arganovo olje.

V. J.

Foto: Nivea

nova_linija_nivea_naturally_good_z_99_odstotki_sestavin_naravnega_izvora.jpgprevzela_vas_bo_nega_ekolos_kega_arganovega_olja.jpgArganovo olje.