Zaščitite svoje lase pred zimo

12. 11. 2015 // Lepota / Frizure

S prvim mrazom, ki ga po dolgem toplem obdobju počasi pričakujemo, bodo tudi naši lasje močno presenečeni. Še najbolj takrat, ko bomo pogosto izstopali na mraz iz toplih zaprtih prostorov.

Če hočemo obdržati njihovo lepoto, sijaj in zdrav videz, moramo lasem v prihajajočem hladnem obdobju zagotoviti dodatno nego.

Predlagam, da vam vaš frizer, ki vaše lase tudi najbolje pozna, že zdaj predlaga kvalitetno masko za lase, ki jih bo dodobra nahranila in bo primerna za vaš tip las. Za svetlolaske predlagam uporabo maske, ki vsebuje keratin, medtem ko bi temnolaske morale z masko za lase poskrbeti za dodatno vlaženje.

Poudarila bi tudi to, da je mit oljih vsekakor razbit. Zato v prihajajočem obdobju predlagam nego z bogatimi olji, ki so primerna za nego vseh tipov las. Tudi tanki lasje namreč občasno potrebujejo kapljo ali dve olja kot dodatno skrb za lase, še posebej v prihajajočem obdobju. Predlagam le, da pri izbiri pazite, da izberete takšnega, ki ne masti, pri tem bi še posebej izpostavila izvrstno arganovo olje, ki lase nahrani, visoko neguje ter jih ne oteži.

Tamara Janža, TAMARA TEAM

https://www.facebook.com/TAMARATEAMfrizer

mg_1232.jpg