Nova vrhunska nega za popoln vsakodnevni videz las

4. 7. 2017 // Lepota / Novosti

Pri L’Oreal Professionnel so predstavili prenovljeno linijo Serie Expert, s katero nam ponujajo vrhunske tretmaje za nego vseh vrst las.

Vrhunskost dosegajo zato, ker verjamejo, da so lasje vsake ženske edinstveni in potrebujejo personalizirano nego, ter da so sanje vsake ženske imeti popoln vsakodnevni videz las. Ravno zato linija vsebuje več kot 100 izdelkov z optimalno koncentracijo izbranih aktivnih sestavin za takojšnjo obnovo določenega tipa las. V letu 2017 se je linija Serie Expert prenovila in obrnila novo stran v svoji zgodovini. Tukaj je prenovljena linija z novimi, okolju bolj prijaznimi embalažami, s katerimi se srečamo v frizerskih salonih. Prav tako so pri L'Orealu izbrali novo ambasadorko - prelepo Taylor Hill, ki je o sodelovanju povedala: “Zelo sem ponosna in v veliko čast mi je, da sem postala ambasadorka za L’Oréal Professionnel. Lasje so pomemben vidik mojega dela, zato moram dobro skrbeti zanje. S pomočjo L’Oréal Professionnela vem, da bodo moji lasje vedno videti zdravi, sijoči in negovani, kot da bi pravkar prišla od frizerja!” Lepotica je izbrala tudi svoj najljubši izdelek iz nove linije - Serie Expert Powermix, prvo personalizirano masko za lase, ki navdušuje s profesionalno koncentracijo negovalnih sestavin. Gre za masko, ki jo frizer sveže pripravi pred vašimi očmi v salonu. Frizer pomeša bogato bazo z enim od L'Oréal Professionnel Serie Expert Powermix dodatkom, ki predstavlja po meri izbrano rešitev za določeno težavo las.

Težava: Barvani, posvetljeni ali beljeni lasje

Rešitev: Vitamino Color: Profesionalni tretma obogaten z A-OX kompleksom, ki pomaga ohraniti intenzivnost vaše barve in ponovno oživeti sijaj vaših las. Silver: šampon obogaten z magnezijem, odlikuje kombinacija sestavin, ki odstranjuje neželen rumen ton ter sivim in belim lasem daje svetleč sijaj. Lasje postanejo mehki, voljni in svetleči.

Težava: Vaši lasje potrebujejo obnovo

Rešitev: Absolut Repair Lipidium: linija obogatena z lipidi, ceramidi, fito-keratinom in mlečno kislino, ugodno deluje na poškodovane lase. Lasje so na dotik mehkejši in bolj močni.

Težava: Želite zglajen videz las

Rešitev: Liss Unlimited: Linija obogatena s pro-keratinom, pomaga očistiti lase in lasišče ter nudi anti-frizz učinek. Ponudite svojim lasem dolgo obstojno zaglajenost.

Težava: Vaši lasje so krhki in se radi lomijo

Rešitev: Inforcer: Nov dodatek k Serie Expert obstoječi liniji. Naš prvi krepitveni tretma za lase, precizno doziran z vitaminoma B6 + biotin proti lomljivosti. Lasje postanejo bolj krepki in odporni.

V. J.

Foto: L’Oréal Professionnel

1.jpgTaylor Hillpowermix_base.jpg