To je najnovejši balayage trend za zimo 2021!

19. 12. 2020 // Kolumne / Tamara Janža

Živijo! Tokrat vam razkrivam top trend letošnje zime. To je tehnika barvanja las "reverse balayage", ki ta trenutek navdušuje trendseterke na Instagramu, obvladamo pa jo tudi v našem salonu!

To zimo napovedujem zaton kontrastne balayage tehnike barvanja las, ki narekuje temen narastek in zelo svetle konice las. Pozimi si namreč zaželimo subtilnejših prehodov in delikatnejših tonov. Kontrast bo še vedno prisoten, ampak ne tako zelo očitno, kot smo bile tega navajene prej. Svetlo blond prameni se bodo to jesen prelivali s temno blond, zamolklo rjavo, bakreno in sivkasto barvo. Za vse, ki hočete nekaj več, tako imenovan "uau efekt", pa je tukaj "reverse balayage". Gre za na glavo obrnjeno balayage tehniko barvanja las, s katero posvetlimo narastek in potemnimo konice, vsemu skupaj pa po vsej dolžini dodamo še nekaj pramenov, ki celotnemu videzu podarijo dimenzijo, nežnost in prefinjenost.

V nadaljevanju preverite, kako je videti pričeska "reverse balayage" in pri Tamara Team preverite, kdaj imamo prost naslednji termin! Komaj čakam, da vas spoznam!

Vaša Tamara

Foto: Instagram, Hello, Sam Burnett

3.jpgscreenshot_2020-01-15_at_11_44_16.jpg@deryndaniels2.jpg
reverse balayage, balayage, frizura, barvanje las, pričeska