To pomlad bo v trendu barva pražene karamele

1. 3. 2021 // Kolumne / Tamara Janža

Živijo! Tokrat vam razkrivam top trend letošnje pomladi. To je barvanje las v bakrene nianse, ki ta trenutek navdušuje trendseterke na Instagramu, obvladamo pa ga tudi v našem salonu!

Čeprav bodo to pomlad seveda še vedno v trendu balayage tehnike barvanja las in barvanje v naravne odtenke las, bodo tokrat v ospredju vsekakor rdečelaske. Če si pozimi zaželimo subtilnejših prehodov in delikatnejših tonov, je pomlad vsekakor čas, da zasijemo! Po barvi "buttercream blonde", ustvarjeni za blondinke, je tu še čudovita "pražena karamela", ki rjavim lasem daje pridih razkošja. Ta čudovita barva je primerna za popolnoma vse situacije in tone kože. Videti je elegantno, a karakterja ji vsekakor ne manjka. "Pražena karamela" je bila ustvarjena za tiste, ki želijo doseči naraven videz z dozo prefinjenosti. Gre za barvo las, ki je primerna za vse ženske, ki želijo biti opažene, ki hočejo tako imenovan "uau efekt". Po vsej dolžini las v našem salonu dodamo še nekaj svetlejših in temnejših pramenov, ki celotnemu videzu podarijo dimenzijo, nežnost, naravnost in prefinjenost.

V nadaljevanju preverite, kako je videti najbolj trendi barva las letošnje pomladi in pri Tamara Team preverite, kdaj imamo prost naslednji termin! Komaj čakam, da vas spoznam!

Vaša Tamara

Foto: Instagram

islafisher.jpg@islafisheralwaysjudging.jpg@alwaysjudging
rdeča barva, lasje, tamara janža, tamara, frizer, kolumna