Moška koža potrebuje posebno nego - preverite to rutino!

16. 6. 2018 // Wellness / Telo

Ker tudi moški želijo, da je njihova koža videti zdrava in brez napak, smo v nadaljevanju pripravili rutino moške nege - korak za korakom - ki vam bo vzela le dve minuti na dan, vaša koža pa vam bo za to nadvse hvaležna.

Ne samo ženske, tudi moški se vsakodnevno spopadajo s težavami, kot so rdečica, akne in staranje. Za nego moške kože pa kozmetika partnerke ni dovolj, saj se koža med spoloma razlikuje. Moška koža je bolj debela in mastna od ženske, ter se zaradi tega drugače stara. Ženske največjo izgubo kolagena v koži doživijo po menopavzi, moška koža pa kolagen izgublja enakomerno skozi leta.

Če ste moški, ki bi bil rad še naprej videti sveže in mladostno, potem je vlaganje v vašo kožo na dolgi rok bistvenega pomena. Uporaba osnovnih drogerijskih izdelkov ali izdelkov vaše partnerke vsak drugi dan enostavno ni dovolj. Moška koža potrebuje več. Da bi resnično povečali potencial vaše kože, morate osvojiti visoko učinkovito rutinsko nego kože. Tokrat smo v rutino vključili kakovostne izdelke Oriflame, ki so izdelani specifično za zahteve moške kože.

1. KORAK: ČIŠČENJE

Ta ključni prvi korak vam omogoča, da se produkti učinkoviteje absorbirajo in prinesejo optimalne rezultate. NovAge Men čistilo za obraz in piling je namenjen odstranjevanju odmrlih kožnih celic, nečistoč in vsakodnevne umazanije, rezultat pa je koža brez maščob in sebuma ter pripravljena, da jo navlažite in poživite.

2. KORAK: OČI

Koža okrog oči je bolj občutljiva in potrebuje posebno nego. NovAge Men krema v gelu za predel okoli oči je posebej zasnovana za delovanje na občutljivem področju z zmogljivimi tehnologijami, ki zmanjšujejo znake utrujenosti.

3. KORAK: DODATNA NEGA

Serum vašemu režimu nege kože doda popolnoma novo dimenzijo zaradi visoke koncentracije aktivnih sestavin. NovAge Men poživljajoč vlažilni serum v trenutku poživi in navlaži, pomirja kožo in ustvari dvakratno povečanje učinka vlaženja za NovAge Men losjon za obraz v gelu proti staranju.

4. KORAK: VLAŽENJE

Vlaženje je bistveno za ohranitev svežega, zdravega in energičnega videza kože. NovAge Men losjon za obraz v gelu proti staranju zagotavlja poživljajoče vlaženje skozi ves dan, medtem pa deluje na vse znake staranja.

P. s. v Oriflame Slovenija si za svojo misijo #lepotanamojnacin niso izbrali ambasadorjev iz vrst slavnih, temveč bodo dali priložnost prav vsem - če želite tudi vi povedati, kaj lepota pomeni vam, bodo veseli, če boste svojo misel na družbenih omrežjih opremili s ključnikom #lepotanamojnacin.

V. J.

Foto: Oriflame Slovenija

1.jpg3.jpg