5 lepotnih trikov za bolj sproščeno jutro

14. 9. 2020 // Wellness / Mind & spirit

Vsi vemo, kako je - ura je 8, že nekajkrat smo pritisnile na 'snooze', mudi se nam v službo, nimamo pojma kaj bi oblekle, naša frizura pa je videti, kot da bi nas ponoči stresla elektrika. Stresna jutra so najslabša, zato upoštevajte teh 5 lepotnih trikov za bolj sproščeno jutro!

1. Zvečer globinsko očistite obraz. Pričnite z oljnim odstranjevalcem in nadaljujte s kremnim. Z dobro očiščenim obrazom lahko zjutraj pozabite na čiščenje, za osvežitev bo dovolj že pljusk vode!

2. Zvečer operite lase, jih posušite in spnite v figo ali spletite v kito. Tako se boste zjutraj prebudile z urejeno pričesko, ki ne bo videti, kot da bi šel čeznjo električni tok.

3. Enkrat ali dvakrat na teden poskrbite za piling kože. Za to uporabite nežne pilinge, še bolje nežne krpice za piling kože obraza, ki nežno odstranijo odmrle kožne celice z obraza.

4. Zvečer poskrbite za vlaženje kože celega telesa. Dodaten trik - ko nanesete vlažilno masko oziroma kremo za obraz, čez obraz poveznite toplo vlažno brisačko. To bo odprlo pore in penetracija učinkovin bo boljša.

5. Olajšate si jutranjo rutino in že zvečer pripravite lepotne potrebščine, ki jih boste potrebovala zjutraj.

V. J.

Foto: Unsplash / bruce mars

bruce-mars-wbupcqiweua-unsplash.jpg