10 idej za darila v zadnjem trenutku

23. 12. 2015 // Trendi / Tips & tricks

Če sodite med urbano populacijo, (pre)zaposleno z delom, šolo in vsakodnevnimi opravki, je veliko možnosti, da še vedno niste uspeli kupiti vseh božičnih daril za svoje najdražje. Ne skrbite, niste edini. Da bi vam olajšali nakupovanje v zadnjem trenutku, so tukaj ideje za najboljša "last minute" darila, ki bodo pričarala nasmeh na obraz vaših obdarovancev.

1. Darilni bon za najljubšo (spletno) trgovino.

2. Minimalističen nakit. Ker je trenutno v trendu in ker ga je tako lahko kombinirati z vsem, kar oblečemo.

3. Torbica. Tako kot nakit je tudi lepa in kakovostna torbica lahko vedno lepo darilo.

4. Nekaj odišavljenega. Dišeča sveča, parfum, kolonjska voda, ...

5. Usnjena moška denarnica. Naj bo resnično kakovostna.

6. Nekaj določenega. Če kupujete darilo za nekoga, ki ga zelo dobro poznate, pomislite, česa si resnično želi. Če na primer rad pije čaj, bo morda vesel dizajnerskega seta za pitje čaja.

7. Darilne košare. Darilna košara je enkratna izbira pri nakupovanju v zadnjem trenutku, saj jo lahko na hitro napolnimo z izbranimi stvarmi, ki bi jih bil vesel vsak.

8. Dan sprostitve. Vsakdo uživa v sproščanju, kajne? Darilni bon za obisk spa-ja je odlična izbira za vse, ki so bili decembra še posebej zaposleni.

9. Smučarska karta. Za vse navdušene športnike, ki radi uživajo na snežnih strminah.

10. Kozmetični darilni paketi. Nakupovalni centri so te dni polni kozmetičnih darilnih paketov zanjo in zanj, ki so lahko lično in uporabno darilo.

M.V.

Foto: Nkdiaries

nkdiaries_com.jpg