Preprosti triki, kako na fotografijah izgledati bolje

8. 9. 2015 // Trendi / Tips & tricks

Ker zvezdnice vedo, kako pozirati, da na fotografijah izgledajo še bolje, smo preučili njihove fotografije z rdečih tepihov in določili nekaj ključnih trikov, s pomočjo katerih boste lahko odslej pozirale kot prave profesionalke.

1. Vitka roka

Še posebej takrat, ko se na rdeči preprogi pojavijo v toaletah brez rokavov, med poziranjem eno roko naslonijo na bok. Tako njihova roka izgleda veliko bolj vitka, kot če bi jo sploščile ob telo.

2. Grizenje lic

Vsakokrat, ko sestri Olsen pozirata na rdeči preprogi, se ugrizneta v lica. S pomočjo tega trika njune ličnice na vsaki fotografiji izgledajo popolno.

3. Ena noga pred drugo

"Ena noga pred drugo" je glavna mantra zvezdnic, ki pozirajo na rdečem tepihu, saj tako njihovo telo deluje še bolj vitko.

4. Rahel pogled preko rame

Še posebej takrat, ko nosijo dolge obleke z odprtim hrbtom, zvezdnice prakticirajo pozo, pri kateri gledajo preko rame. To izvedejo tako, da dvignejo ramena, se ozrejo nazaj in narahlo spustijo brado.

5. Prekrižane noge

Ena roka na boku in prekrižane noge - to je popolna kombinacija, ki se je pri poziranju poslužuje skoraj vsaka zvezdnica, ki želi izgledati bolj vitka.

6. Nasmeh z jezikom za zobmi

Hollywoodske igralke med poziranjem pritisnejo jezik za zobe. Tako dosežejo, da se jim med smejanjem ne vidijo dlesni.

M.V.

Foto: Harpersbazaar

pictures-celebrity-arrivals-2015-oscars-red-carpet.jpgVitka rokaobraz_sliva.jpgGrizenje lic