Poiščite modne dodatke, ki ustrezajo vašemu modnemu slogu

7. 10. 2019 // Trendi / Tips & tricks

Ustrezno izbrani modni dodatki lahko vaš videz postavijo na višjo raven. Z njimi lahko poudarite svojo osebnost in pokažete svoj izvrstni okus ter brezhiben slog. Tu je nekaj načinov, kako lahko svoje stajlinge izboljšate z nekaj čudovitimi in navdušujočimi modnimi dodatki!

Nakit

Nakit veliko pove o osebi, ki ga nosi. Ekscentričnemu slogu in hedonističnemu načinu življenja ustreza bogat, razkošen nakit. Elegantnejši kosi pa govorijo zgodbo o urejeni osebi, ki daje prednost funkcionalnosti. Z nakitom lahko prikažemo svoj družbeni status in poudarimo bogastvo, lahko pa svetu sporočimo tudi, da smo artistično obdarjeni. Prvi bodo nakit kupili pri znamki Cartier, slednji pa si ga bodo izdelali sami iz lesa, kamnov, žice in podobnih materialov.

Šali in rute

Če želite svojim stajlingom na hitro dodati nekaj vzorcev ali barve, lahko to storite z ruto ali šalom. Še posebej jeseni sta to modna dodatka, ki nam prideta še kako prav, saj nas zaščitita tudi pred mrazom. Šal za eleganten pridih tesno zavežite in nosite blizu vratu, boemske duše pa ga pustite prosto padati ob telesu. Rutko lahko elegantno zavežete okoli vratu, z njo okrasite torbico ali pa vpletete v kito! V garderobi je vedno dobro imeti nekaj zanimivih šalov in rutk, s katerimi lahko outfitu v trenutku narišemo piko na i.

Pas

Pasovi so lahko več kot le praktičen predmet. Pomagajo lahko namreč dokončati videz. To jesen je modno prepasati suknjiče, jope in plašče. Trendi so tudi široki pasovi v stilu iz 80. let in elegantni pasovi z okroglimi zaponkami v stilu iz 70. let. S pasom lahko poudarite ozek pas in ženstvene obline, igrate pa se lahko tudi z barvami in z njimi ustvarite poživljujoč kontrast!

V. J.

Foto: Socialifestylemag

1.jpg