MARX: Top 4 ženski modni kosi po našem izboru

25. 10. 2016 // Trendi / Tips & tricks

Blagovna znamka Marx s sloganom 'Clothes for the people' v novi kolekciji slavi unikatno lepoto vsakega posameznika in upor izumetničenim filtrom. Marxova kolekcija #nofilter za jesen-zimo 2016 bo zasvojila tiste, ki so drzni, samozavestni in igrivi. Nagovarja vse, ki ne želijo slediti kliše modnim smernicam in si drznejo biti to, kar so.

Ženska kolekcija Marx za jesen-zimo se predstavlja v štirih glavnih temah kolekcije: Marx Act kot del športne urbanosti kolekcije v botaničnih potiskih renesančnih barv. Playground doda klasični retro-pop art v kolekciji geometrijskih oblik. Značilnost so oprijeti puliji, krilo z velikim karo vzorcem in klasičen plašček v novih materialih, ki spominjajo na neopren. Bohemian – vintage boho temo predstavlja kolekcija s tradicionalnimi etno potiski in vtisi tradicionalnih tekstur: prevladujejo jesenske barve, plastenje oblačil in večji volumen kril ter obrobe iz krzna. Zlati in vintage detajli ustvarijo dodelan videz. Winter Tale predstavlja del udobja in minimalizma v kolekciji iz mehke volne, potiskov zimskega cvetja in srebrnih kristalov: prevladujejo ledeno zelena, lila, snežno bela in srebrno siva barva. Značilne so obrobe iz prosojnih tkanin, mehka volnena čipka, visoki puli ovratniki in kapuce s krznom.

Prelistajte Marxov najnovejši katalog, pokukajte med Marxove video vsebine in v nadaljevanju preverite naš izbor top ženskih modnih kosov iz kolekcije Marx #nofilter za jesen-zima 2016 ...

P. s. tukaj lahko prevzamete svoj kupon za 20 odstotni popust pri nakupu oblačil znamke Marx, ki jih najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

V. J.

Foto: Marx

marxnaslovka1.jpg11.jpg