Kapsulna predjesenska garderoba za vsak žep

10. 9. 2020 // Trendi / Tips & tricks

Pri Fashion.si verjamemo, da dober osebni slog ni nujno drag. Če smo iskreni, so nekateri najbolj modni ljudje, s katerimi smo se srečali v življenju, najbolj varčni, ko pride do mode. Ne samo to, premišljenost pri zapravljanju lahko vpliva na večjo kreativnost in izvirnost pri kombiniranju oblačil!

Na srečo imamo v Sloveniji na voljo široko paleto cenovno ugodnih blagovnih znamk, le-te pa postajajo previdnejše pri oblikovanja kosov, ki jim naslednja sezona ne bo več naklonjena. Nekatere izmed njih, kot je na primer COS, celo slovijo po svojih kakovostnih oblačilih dragega videza, ki jih je skoraj nemogoče razlikovati od bolj luksuznih oblikovalskih kolegov. K temu dodajte še dejstvo, da je v zadnjih 12 mesecih vladala minimalistična estetika, kar pomeni, da je ta trenutek še lažje loviti cenovno ugodne, a vrhunske modne dragulje!

Da bi vam pomagali pri nakupu odličnih kosov oblačil za prihajajočo sezono, smo v nadaljevanju pripravili seznam oblačil, ki izgledajo veliko bolj draga, kot v resnici so ...

V. J.

Foto: Arket, COS, Massimo Dutti

lanene_hlac_e_hm-1.jpgH&Mhm_majica.jpgH&M