Kako to pomlad izstopati?

3. 4. 2015 // Trendi / Tips & tricks

Ne glede na to, da se trendi nenehno spreminjajo in nadgrajujejo, nekatere stilske smernice vedno ostajajo in tokrat se bomo osredotočili na nekaj spomladanskih, ki vam bodo popestrile vsakodnevne stajlinge in vašemu osebnem stilu dodale noto posebnosti.

Spomladi, in še posebej to sezono, se vse vrti okrog džinsa. Ta trend še posebej obožujemo, ker je zelo enostaven za kombiniranje; džins namreč pristoji vsem materialom in krojem. To spomlad boste še posebej opazne, če se odločite, da nosite 'džins na džins' .

Topli dnevi kar kličejo po živih barvah, zato predlagamo, da jih čim več vključite v svoje spomladanske stajlinge. Z njimi boste nekoliko bolj izstopale; če ste ljubiteljica klasičnega stila, pa ta trend prilagodite sebi in si izberite le dodatke v živih barvah.

Kot kontrast temu ne pozabite tudi na belo barvo, ki je to pomlad 'must have', in poskusite letošnji nasvet, da se odločite za v celoti bele stajlinge.

Ne pozabite na čevlje. Mogoče ste ljubiteljica udobnih stajlingov in ravnih podplatov, a vseeno ne pozabite na petke tudi za dnevne priložnosti. V njih se boste zagotovo v hipu počutile bolj šik in samozavestno.

Opazni dodatki so tisti, ki rešujejo še tako enostavne in na prvi pogled nič kaj inspirativne stajlinge. Ponudbe zanje je v priljubljenih high street trgovinah na srečo več kot dovolj.

Kot pika na i ne pozabite na šminko. To pomlad predlagamo rožnate odtenke, ki vam bodo v hipu nadgradile celoten stajling.

I.L.

Foto: Pinterest

1.jpg65f90392618731325d768b36c8d4bd67.jpg