Kako bomo stilirale top trende sezone?

19. 10. 2019 // Trendi / Tips & tricks

Oblikovanje osebnega sloga je težka naloga, še posebej ob vsej ponudbi oblačil tam zunaj. Da bi vam olajšali delo, smo v nadaljevanju zbrali nekaj nasvetov, kako nositi top kose te jeseni!

Nakit

Z nakitom lahko povzdignemo preprost stajling na višjo raven. Uhani iz želvovine so na Pinterestu ta trenutek eden izmed najbolj 'pinnanih' trendov. Ker se podajo na vse jesenske odtenke, so kot nalašč za dopolnitev jesenskih stajlingov!

Prerijske obleke

To jesen so v trendu prerijske obleke s cvetličnim potiskom. Naborki, cvetlični motivi in lahkotni materiali se prelepo podajo na jesenske gležnarje in prehodne plašče.

Jopice

Jesen je sinonim za plastenje in pletenine. Slednje so to sezono modne v obliki jopic, ki prihajajo v nevtralnih pa tudi nekoliko divjih odtenkih, kot je na primer leopardji vzorec.

Velike torbe

Slamnike jeseni zamenjajo velike usnjene torbe, v katere lahko spravimo vse dnevne potrebščine. No, pa še kakšno večerno!

Škornji

Jesen je čas gležnarjev, visokih škornjev, škornjev na zavezovanje, ... Letos so še posebej v trendu slednji, pravimo pa jim viktorijanski.

V. J.

Foto: Walmart

6.jpg1.jpg