Kaj o vas povedo vaši čevlji?

14. 6. 2020 // Trendi / Tips & tricks

Čevlji so lahko naš najboljši zaveznik ali pa najhujši sovražnik. Lahko nam zvišajo samozavest in drugim povedo, da se cenimo, lahko pa ustvarijo popolno napačen oziroma slab prvi vtis. Pa poglejmo, kaj o nas pove izbira naše obutve ...

Japanke

Japanke obujte za odhod na plažo, na bazen ali ob uporabi javne kopalnice. Drugje se raje odločite z kak drug par čevljev, saj je to poceni plastična obutev, ki o našem karakterju ne pove prav veliko (dobrega).

Natikači

Natikači oziroma nizki sandali so veliko boljša izbira od navadnih japank, še posebej, če se na vroč dan odpravimo v mesto. Birkenstock sandali niso le dobri za hrbet (t.i. udobni), ampak so tudi precej modni.

Salonarji z visoko peto

Poleg tega, da nam vlivajo samozavest, drugim sporočajo, da smo močne in da damo nekaj na svoj slog. Pazite le, da izberete kvalitetno izdelane, saj ni hujšega, kot videti žensko v majavih salonarjih, v katerih ubožica ne zna hoditi.

Mačje pete

Tako kot salonarji tudi mačje pete sporočajo, da smo ženstvene, elegantne in da mislimo resno. Popolna izbira za ženske, ki cel dan preživijo na nogah, a želijo biti kljub temu videti brezhibno urejene.

Športni copati

Telovadim! Je pa res, da se športna obutev dandanes seli tudi na modne piste, kar pomeni, da smo lahko v njej videti tudi nadvse modno. Še posebej če izberemo trendne modele popularnih znamk in jih primerno skombiniramo.

Nizki čevlji

Balerinke, mokasinke, nizki čevlji z vezalkami in podobna obutev sporoča, da nam je všeč eleganten stil, a ne za ceno udobja. Smo veliko na nogah in nas prav nič ne mika, da bi nas te bolele zaradi visokih pet.

Škornji

Zebe nas. Obstajajo pa tudi poletni gležnarji, ki sporočajo, da je naša duša boemska ali rokerska in da morda obožujemo glasbene festivale.

V. J.

Foto: Unsplash / Toms Rīts

toms-rits-5pi6fcg_dwo-unsplash.jpg