10 oblačil, ki jih ima v garderobi vsaka fashionista

27. 3. 2020 // Trendi / Tips & tricks

Med stvari, ki jih morate imeti v svoji garderobi za dovršen stil, sodijo tako oblačila kot modni dodatki. To so kosi, ki jih boste lahko nosile iz dneva v dan in na ta način privarčevale, kot tudi kosi, zaradi katerih boste videti nadvse šik, elegantno in urejeno takorekoč ob vsaki priložnosti. Me smo prepričane, da jih že imamo, zato spisek naših oblačilnih 'must have' zvezd delimo tudi z vami. Če pri oblačenju ne želite več izgubljati živcev in želite biti vedno videti brezhibno brez velikih naporov, v svojo garderobo obvezno vključite te kose ...

Kakovosten par kavbojk, ki se vam resnično dobro prilega.

Svilena bluza, ki je videti še bolj šik kot klasična bela srjaca.

"Pencil" krilo je kot "krilo za vse priložnosti" nepogrešljivo v vaši garderobi! Obvezno mora biti odlično oblikovano in izdelano iz kakovostnega materiala.

Majhna črna obleka ne potrebuje dodatne razlage.

Usnjena torba, ki mora biti dovolj velika, da lahko v njej shranite vse predmete, ki jih boste morda potrebovali tekom dneva (in nekaj predmetov, ki jih boste morda želeli dodati v tem dnevu). Vanjo se ne bojte vložiti malce več denarja, saj bo kakovostna torba zdržala leta in dolgo izgledala kot nova.

Ženstven volnen plašč v barvi kamelje dlake vsak stajling povzdigne na višji nivo in je primeren skoraj za vsako priložnost.

Usnjene rokavice so videti veliko bolj luksuzno kot njihove zmuckane volnene sorodnice.

Klasični črni salonarji so primerni tako za v službo kot za praznovanje novega leta. Vanje vložite nekaj več denarja in jih zamenjajte, ko se obrabijo.

V elegantnih cigaretnih hlačah boste vedno videti urejene kot iz škatlice.

Tudi črn blazer je eno tistih oblačil, ki ga lahko oblečemo za vse priložnosti. Če ste višje postave, izberite podaljšanega, tistim z nižjo postavo pa se podajo škatlasti modeli.

V. J.

Foto: Bergdorf

1.jpg