Movember: Pripravite svoje brke s TABAC Original

30. 10. 2017 // Trendi / Moški trendi

Od zanimive (rahlo opite) ideje do mednarodne kampanje: v novembru moški vseh držav puščajo rasti svoje brke z dobrim razlogom. Nekaj, kar se je leta 2003 začelo v enem izmed avstralskih barov ob večernem pivu, je preraslo v svetovno gibanje s približno 5 milijoni privržencev. Namen? Opozoriti na zdravstvene probleme moških, natančneje raka na prostati. Od ustanovitve je bilo v 21 državah zbranih okoli 730 milijonov dolarjev, kar je omogočilo več kot tisoč projektov. Gibanje je povzročilo premik v razpravi o zdravju moških in prebojnih rezultatih v raziskavah. In seveda nekaj zelo kosmatih mesecev.

Kultni izdelek

V času novembrske kampanje Movember skrbi linija TABAC Original za elegantno nego moške brade in brkov. Ustanovljen leta 1959 kot eden izmed prvih proizvajalcev moške kozmetične nege in parfumov, se TABAC Original vedno znova prilagaja sodobnemu moškemu in hkrati gleda v prihodnost: s prvo kremo za lase, prvim deodorantom, prvim losjonom za telo za moške. Le tipografija, zasnovana na blagovnih znamkah lesenih trgovskih škatel, je ostala nespremenjena že skoraj 60 let.

Danes je TABAC Original eden najuspešnejših trajnostnih moških blagovnih znamk. Vlažilne, kakovostne kreme in losjoni zagotavljajo gladko in temeljito britje. Z nanosom nežne vodice za po britju bo mesec MOVEMBER zagotovo osvežujoč. Naj bodo moške brade in brki vedno dobro urejeni!

V. J.

Foto: Tabac

unnamed.jpgunnamed_1.jpg