Najlepše oblečeni gostje na poroki Harryja in Meghan

21. 5. 2018 // Scena / Style report

Minuli vikend sta se na Windsorskem gradu poročila britanski princ Harry in igralka Meghan Markle. Na dogodek sta povabila več kot 600 gostov, med katerimi je bilo veliko zvenečih imen. Največ pozornosti so med drugim poželi televizijska voditeljica Oprah Winfrey, igralec George Clooney, pevec Elton John, nogometaš David Beckham, modna oblikovalka Victoria Beckham in teniška igralka Serena Williams.

Harry in Meghan sta s poroko dobila naziva vojvoda in vojvodinja Sussexa. Harry je nevesti nadel poročni prstan iz valižanskega zlata, ki je darilo kraljice, Meghan pa je Harryju dala prstan iz platine. Meghan je nosila poročno obleko Givenchy, ki jo je krasila prekrasna vlečka, za sprejem pa se je preoblekla v minimalistično obleko, ki je prelepo odkrivala ramena.

Svatje so se morali držati strogih pravil oblačenja. Ženske morajo imeti prekrita ramena, krila morajo segati do kolen, obvezno morajo nositi hlačne nogavice in (manjši) klobuk, čevlji pa morajo imeti nizko petko. Moški morajo nositi frak, telovnik in kravato.

V nadaljevanju preverite, kaj so za obisk tega pomembnega dodgodka oblekli nekateri najbolj stajliš gostje ...

V. J.

Foto: Time, Vanity Fair, Harpers Bazaar

1.jpg2.jpg