LJFW sporoča: "Vidimo se oktobra!"

15. 9. 2020 // Scena / Napovednik

Pred nami je jesen in ker letošnje izredne razmere žal niso dopuščale, da bi organizatorji izpeljali spomladansko edicijo Ljubljanskega tedna mode, s še večjim veseljem sporočajo, da se bomo na LJFW ponovno družili v oktobru.

LJFW se bo odvijal med 1.10. in 10.10. 2020, pričakujete pa lahko bogato modno dogajanje na več prizoriščih, z razgibanim programom in izbranimi znamkami perspektivnih mladih ter že uveljavljenih modnih imen.

Jesenska edicija v prestolnico ponovno prinaša sveže modne trende, inovativne izvedbe predstavitve kolekcij, modne performanse, žive izložbe, modne filme ter strokovne pogovore, tudi showroom ne bo umanjkal. Organizatorji seveda niso pozabili niti na predstavitev študentov NTF, ki bodo v okviru LJFW platforme svoje kreacije predstavili na poseben način.

Podrobnosti programa bomo izvedeli kmalu, zaenkrat pa vam lahko zaupamo, da si bo ekskluzivne revije in predstavitve mogoče ogledati v MAO - Muzeju za arhitekturo in oblikovanje ter v izložbah ljubljanskega podhoda Ajdovščina, ki bo v ta namen po dolgem času ponovno zaživel v vseh svojih potencialih. Modno dogajanje si bo tako mogoče ogledati tudi digitalno online in offline.

Celotno modno dogajanje bo potekalo v skladu s priporočili NIJZ in ravno zaradi izrednih razmer vstopnice to edicijo ne bodo na voljo v prosti prodaji. Več bomo izvedeli v prihajajočih obvestilih LJFW.

Foto: Mimi Antolović

ljfw_oct2020-foto-mimi_antolovic__jpg.jpg