Glasbeni vrtinec prihaja v Prekmurje

2. 9. 2015 // Scena / Napovednik

Karavana Telemachovih glasbenikov se po odličnih zabavah v Kopru, na Bledu, v Slovenj Gradcu in Novem mestu, sedaj seli še v Mursko Soboto. Vrtinec zabave bo tokrat zajel Prekmurje in ga popeljal v glasbeno pravljico.

Zahvala gre mobilnemu operaterju Telemach, ki to poletje praznuje novo omrežje prihodnosti, LTE, s katerim bodo omrežili celotno Slovenijo, ob tem pa poskrbeli za številne nepozabne zabave.

10.9.2015 bo v Murski soboti odmevala melodija že utečene zasedbe glasbenikov. V kraje »prekmurske gibanice« prihajajo: Trkaj, Alya, Natalija Verboten, Klemen Bunderla, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas, Andraž Hribar, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Kataya in DJ Baza.

Z glasbeno poslastico bodo postregli med 18. in 23. uro v središču nakupovalnega centra BTC CITY Murska Sobota. Zabavali se bodo lahko tudi najmlajši, saj bosta v družbi Telemachovega pajka, ki obeta vrtoglave akrobatske podvige, rajala še Pika Nogavička in Nodi. Prvih 500 obiskovalcev čaka tudi brezplačen carski praženec Kulinarične hiše Jezeršek. Prepustite se vrtincu zabave in ne zamudite glasbenega večera pod zvezdnim nebom, ki ga bodo tokrat preletavale štorklje! Se vidimo na zabavi! Vstopnine ni!

PR

unnamed.jpgunnamed_1.jpg