Znamka SUSNYARA je v osrčju Manhattna predstavila svoj Paradox

21. 5. 2018 // Scena / Dogodki

Znamka SUSNYARA je v osrčju Manhattna predstavila prvi samostojni SUSNYARA event v mestu New York!

Znamka SUSNYARA se po prvem velikem uspehu v ameriški modni prestolnici v New York vrača z novo kolekcijo, novimi sodelovanji in novim modnim dogodkom. Razstava je paradoksalno na ogled v slovenski cerkvici Sv. Cirila na Manhattnu, kar odlično sovpada s samim imenom in konceptom nove kolekcije.

Kaj je paradoks in kaj ni? Nova kolekcija PARADOX govori o vprašanju in odgovoru. O ženski, o moškem in o obeh. Kako je vsaka ženska hkrati močna in šibka, popustljiva in uporna, kako nosi oboje, hlače in krila in ob tem zbuja vprašanje, je to logika ali paradoks? Novo kolekcijo zaznamuje konfuzija čistih linij, minimalizem znotraj kaosa in nepričakovani kontrasti, ki govorijo o enotnosti z okolico, a hkrati izstopanjem iz nje. Je kolekcija, ki odraža družbo, ki poudarja prave vrednote, a se razvija napačno, kolekcija ki izpostavlja ljudi z močnim glasom in tihih dejanj, velikih besed in praznih pomenov. Je kolekcija, ki govori o prihodnosti, ki se dogaja danes.

V sklopu razstave je znamka SUSNYARA napovedala tudi novo, ekskluzivno sodelovanje z znamko Philip Morris ter predstavila svojo vizijo za enkraten izdelek IQOS. Nina Šušnjara je ob otvoritvi razstave oblikovala unikatni ovitek, ki napoveduje unikatno jesensko kolekcijo ovitkov za naprave IQOS.

Poleg nove kolekcije in unikatnega ovitka je znamka na ogled postavila tudi svojo aktualno kolaboracijo SNYR x EQUA. Na dogodku je bilo poleg gostitelja Patra Krizologa Martina Cimermana ter ameriških novinarjev in umetnikov mogoče zaslediti tudi sloveske znane obraze, kot sta nekdanji slovenski ambasador Božo Cerar in pooblaščena mistrica pri OZN, Martina Skok. Več pa v priloženi galeriji ...

V. J.

Foto: Susnyara

572a3456-33e9-4e88-8b25-847eed6bb2f3-1.jpg1c7965f8-1f23-49cc-a781-8807c76aa2af.jpg