Revija Story je praznovala 10 čarobnih let

16. 11. 2018 // Scena / Dogodki

Revija Story, ki letos praznuje deseto obletnico izhajanja, je v torek na glamurozni zabavi v Cankarjevem domu gostila številne znane obraze iz sveta filma, medijev, glasbe, kulture, športa in gospodarstva.

Revija Story, katere uredništvo že od prve številke vodi odgovorna urednica Ilona Penzeš, velja za veliko prijateljico in zaupnico slavnih. V desetih letih delovanja so se med člani uredništva in slovenskimi zvezdniki spletle prav posebne vezi – zato ni nenavadno, da so se včeraj po rdeči preprogi revije Story sprehodili številni znani obrazi. Goste je nagovoril igralec Uroš Smolej, za nepozaben zaključek praznovanja pa je s svojim koncertom poskrbel veliki ljubljenec slovenskega občinstva – Magnifico.

Ilona Penzeš, glavna in odgovorna urednica revije Story

»S sodelavci smo ponosni na prav vsako številko, ki smo jo ustvarili za svoje bralce. V desetih letih smo tako ustvarili kar 505 revij in več kot 5.500 zgodb! Resnično smo veseli, da nam slovenski zvezdniki zaupajo, in smo zelo počaščeni, da so se v tako velikem številu odzvali na naše povabilo, da smo skupaj nazdravili na novih deset let!«

Z uredništvom so nazdravili Tanja Ribič, Zala Ribič, Branko Đurić – Đuro, Rebeka Dremelj, Alya, Kristina in Miha Vodičar, Samuel Lucas, Tara Zupančič, Maja Ferme, Vili Resnik, Maja Štamol, Jože Potrebuješ, David Urankar, Ula Furlan, skupina Victory, Sabina Remar, Teja Perjet in Jani Jugovic, Matjaž Kumelj, Jan Golja, Alma Kochavy, Hannah Mancini, Regina, Manja Plešnar, Tina Gaber, Urška Majdič in Tin Vodopivec, Nives Orešnik, Andrej Šifrer, Igor Višnjar, Nevio Medved in drugi.

V. J.

Foto: arhiv revije Story

alya-_anabel-_nino_os_lak-_manca_s_pik-1.jpgAlya, Anabel, Nino Ošlak, Manca Špik.branko_djuric_-_djuro_in_zala_ribic.jpgBranko Đurić-đuro in Zala Ribič.