Mlada ekipa iz Slovenije in Hrvaške predstavlja Melon & Lime - “sočne” podloge za vadbo joge

28. 2. 2018 // Wellness / Telo

Melon & Lime je nova znamka produktov, namenjenih aktivnemu sproščanju, za katero stoji mlada ekipa iz Slovenije in Hrvaške. Njihov prvi produkt so barvite podloge za vadbo joge.

“Ogromno ljudi je preobremenjenih z delom, družinskimi obveznostmi in s planiranjem prihodnosti. Zaradi stresa so fizično in mentalno izčrpani, ampak si vseeno ne znajo vzeti časa zase, ne vedo kje začeti. Melon & Lime smo ustanovili zato, da ljudem približamo telesno-umske aktivnosti kot je joga z meditacijo, pilates in podobno. Z imenom, izbranimi barvami in igrivo obliko smo želeli pokazati, da ni vse tako resno, da je skrb zase zabava in ne le še ena v vrsti obveznosti,” pravi ustanoviteljica, Rebeka Vegelj.

Melon & Lime podloge s posebej razvito, globljo teksturo zagotavljajo boljši oprijem med vadbo, opremljene pa so tudi s funkcionalnim NFC čipom, ki bo uporabnikom omogočil dostop do ekskluzivne vsebine vodenih vadb. Ekipa te dni že intenzivno pripravlja vsebine, ki bodo predvidoma dostopne v začetku poletja, prvi kupci podlog pa si bodo z nakupom zagotovili kar eno leto brezplačne naročnine na aplikacijo.

Spletna trgovina, ki se odpira v ponedeljek, 5.3., že nekaj časa zbira email naslove zainteresiranih z vsega sveta. “Na dnevni bazi se nam preko Instagrama oglašajo “vplivneži”, katerim so podloge všeč in želijo postati naši ambasadorji. Trenutno že sodelujemo s prepoznavnimi jogistkami iz Amerike, Anglije, Singapurja, Italije in Srbije,” še dodaja Rebeka.

Do odprtja spletne trgovine imate čas, da svoj email naslov vpišete na Melon & Lime spletni strani, ter prejmete kodo s popustom za prve kupce.

Melon & Lime lahko sledite tudi na Instagramu in Facebooku.

V. J.

Foto: Melon & Lime, Yoga in Photos

8-1.jpg10.jpgRebeka Vegelj